ANASTASIJA O HEJTERIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Uvek se vodim jednim, reči čoveka su odlika njega!
Foto: Printskrin

Cecina ćerka sumira utiske nakon rođendana

ANASTASIJA O HEJTERIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Uvek se vodim jednim, reči čoveka su odlika njega!

Stars -

Anastasijin 18. rođendan bio je glavna tema u medijima prethodnih dana. Cecina ćerka je postala punoletna, a sada kada se slegla prašina, Anastasija otkriva kakvi su joj dalji planovi.

"Ja sam prezadovoljna, najbitnije mi bilo da se moja porodica i društvo provedu, to se i desilo", rekla je Anastasija i dodala da nije bilo tenzije na slavlju. Cecina ćerka priznaje da nije očekivala da će njen rođendan privući toliku pažnju.

"Svaka devojka, moja vršnjakinja slavi 18. rođendan, ne treba da se priča toliko o tome, nisam to očekivala. Nije mi bilo svejedno. Bila sam potpuno opuštena dok sam se spremala, jer sam osećala da će sve biti kako treba, moj osećaj me nikada ne vara", otkrila je Anastasija u emisiji Ami Dži.

Osim što je popularna jer je ćerka poznate pevačice, Anastasija je veoma popularna i na društvenim mrežama gde ima brojne pratioce i fanove.

"Naravno da mi imponuju lepi komentari, ima i negativnih, ali ja se uvek vodim jednim a to je da reči čoveka su odlika njega. Šta god ko da napiše, to je odlika njega", smatra Ražnatovićeva. Što se tiče planova, Anastasija privodi kraju prvu godinu fakulteta, a priznaje da je privlači i pevanje."Prva godina sam fakulteta, studiram biznis i super mi ide. Trenutno se ništa ne dešava posebno, pevala sam vokale na maminom albumu, mogu da kažem da mi se sviđa, sve što sam starija više me privlači", priznaje Anastasija.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track