DARA BUBAMARA SPREMA OSVETU: Saša Vidić će debelo da mi plati za svaku reč!
Foto: Dragan Kadić, Nemanja Pančić

Nema šale sa njom

DARA BUBAMARA SPREMA OSVETU: Saša Vidić će debelo da mi plati za svaku reč!

Stars -
Pevačica Dara Bubamara rešena je da od kreatora Saše Vidića uzme novac na sudu zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

Nakon što je kreator rekao da će je vizuelno srediti kada se oslobodi silikona i polnih bolesti, kao i da je Dara kao lakmus, plodno tlo za bakterije, pevačica će pravdu potražiti pred sudijom.

"Ne interesuje me to što me Vidić proziva putem novina, ne pogađa me to što on radi. Tužiću ga zato što vređa moje ime, zbog nekih njegovih ljubomora, problema i frustracija moraće da plati na sudu. Tužiću ga zbog toga što priča takve stvari o meni i debelo će mi to platiti", tvrdi Dara, koja kaže da nema vremena da se bavi kreatorom jer sprema imitacije za TLZP.

"Veoma sam zadovoljna što radim nešto tako lepo, što se tiče muzike i što je šou humanitarnog karaktera. Sve izgleda svetski, a čitavu ekipu čine profesionalci. Nije mi bilo teško da pevam na engleskom. Kada sam počinjala karijeru, imala sam repertoar od 50 pesama koje sam pevala na engleskom jeziku", kaže Dara.

Pevačicu Viki Miljković ne dotiču Vidićeve reči da je beznadežan slučaj kada je reč o stilu, kao ni Sašina tvrdnja da je pokušao da sarađuje sa njom, ali da mu nije pošlo za rukom da je upristoji.

"Nikada nisam sarađivala sa Vidićem i zaista ne bih komentarisala takve njegove izjave", bilo je sve što nam je Viki rekla.

Slično je reagovala i Dragana Mirković, za koju je kreator rekao: "Dragana je fenomen kada pored toliko para izgleda kao đubre".

"Ne dotiču me njegove izjave i nemam šta da kažem", poručila je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track