DIREKTORA GRANDA ČEŠLJALI NAJDUŽE: Saša Popović jeo u kantini Poreske!
Foto: Dado Djilas

Četiri sata razgovora

DIREKTORA GRANDA ČEŠLJALI NAJDUŽE: Saša Popović jeo u kantini Poreske!

Stars -
Zajedno smo pregledali celokupnu moju dokumentaciju. Svi su veoma korektni i ljubazni. Čak smo bili u kantini da zajedno jedemo i dobro smo se najeli, rekao je Popović

Saša Popović, kome je sedam poreznika prošle nedelje upalo u "Grand produkciju" i tom prilikom su mu proveravali privatne poruke u mobilnom telefonu, ali mu i oduzeli laptop, juče je četiri sata davao izjave u Poreskoj upravi.

Sa direktorom „Granda“ inspektori su se zadržali u razgovoru čak četiri sata, tokom kojih je objašnjavao poreklo svoje imovine. On je priložio dokaze da redovno izmiruje svoje obaveze.

Sašu Popovića poreznici su češljali najduže. Popović je u Poresku stigao oko 10 sati, a razgovor je završio u tri po podne. Za to vreme pravio je pauzu za ručak, i to u poreskoj kantini.

- Zajedno smo pregledali celokupnu moju dokumentaciju. Svi su veoma korektni i ljubazni. Čak smo bili u kantini da zajedno jedemo i dobro smo se najeli - kroz osmeh je rekao Popović, koji je posle ručka došao da pozdravi predstavnike medija, a zatim nastavio da polaže račune poreznicima.

Iz izvora bliskog „Grandu“ saznajemo da je Saša od imovine prijavio kuću na Bežanijskoj kosi i „mercedes ML“.

Za razliku od Čole, koji je takođe bio u Poreskoj i takođe četiri sata razgovarao sa poreznicima i Saše, i Goca Tržan i Marko Bulat, koji je ušao i izašao na drugi ulaz, zadržali su se svega dva sata na saslušanju.

PRETRESALI I "GRANDOVE" MENADŽERE

Na udaru poreske policije našli su se i menadžeri „Granda“ koji svoje firme vode na adresi na kojoj žive. U tom svojstvu poreznici su im banuli na vrata bez najave i izvršili proveru njihove dokumentacije na licu mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track