FOTO SAD VOLI KOLEGINICU Svi su zaboravili da je VUK KOSTIĆ imao VERENICU zbog koje je hteo da UMRE
Foto: Damir Devišagić

Godinu dana je bio s njom

FOTO SAD VOLI KOLEGINICU Svi su zaboravili da je VUK KOSTIĆ imao VERENICU zbog koje je hteo da UMRE

Stars -

Romansa Vuka Kostića i Jelisavete Orašanin privlači veliku pažnju javnosti i medija, a malo ko se danas seća glumčeve bivše devojke i verenice Ane, sa kojom se pojavljivao na javnim događajima.

Vuk je sa Anom izlazio godinu dana, a romantični trenutak, kako su tada pisali mediji, desio se u jednom beogradskom hotelu kada je glumac pitao tadašnju izabranicu da se uda za njega.

FOTO ON REŠAVA UBISTVO SVOG OCA: A brat mu živi u INOSTRANSTVU i evo ČIME SE BAVI! Žene će poludeti

Međutim, posle nekog vremena njih dvoje su se rastali. Svako je krenuo svojim putem. Ana se ne pojavljuje u medijima, a Vuk je nedugo zatim otpočeo ljubav sa Jelisavetom Orašanin.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

"Ana zna da bih umro za nju, a kamoli da dozvolim da joj padne dlaka s glave. Rekao sam to u šali, a u novinama je nakićeno da sam uz to dodao: realno, sigurno, iskreno, krvi mi moje junačke... Ljudi koji me poznaju, znaju da sam blage naravi, a oni drugi i ne treba da me znaju", dodao je tada za Stori Vuk Kostić.Međutim, posle nekog vremena njih dvoje su se rastali. Svako je krenuo svojim putem. Ana se ne pojavljuje u medijima, a Vuk je nedugo zatim otpočeo ljubav sa Jelisavetom Orašanin.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Bonus video

Rode će biti vredne i u 2017. godini: 10 poznatih dama koje će ove godine postati mame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja