GOCA BOŽINOVSKA: Jadan Keba kad mu je Seve snajka!
Foto: Damir

Ne razume

GOCA BOŽINOVSKA: Jadan Keba kad mu je Seve snajka!

Stars -
Ja ne mogu čak ni da zamislim sebe u nekoj takvoj priči. Ja sam staromodna žena, patrijarhalno vaspitana, nikad ne bih mogla da budem u ljubavi sa mlađim muškarcem, rekla je pevačica

Već danima se na estradi priča o romansi Severine Vučković i njenog 15 godina mlađeg dečka Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe, a na ovu temu osvrnula se i Goca Božinovska. Priznaje da sebe ne vidi u nekoj sličnoj ljubavnoj priči i da ne bi podnela da njen sin dovede kući devojku nešto mlađu od nje.

"Ja ne mogu čak ni da zamislim sebe u nekoj takvoj priči. Ja sam staromodna žena, patrijarhalno vaspitana, nikad ne bih mogla da budem u ljubavi sa mlađim muškarcem. Nisam ja za takve veze. Ko može, neka ga. Severina je lepa žena, pametna, hoće sve od života i svaka joj čast na tome", rekla je Goca i dodala da ne bi podržala sina Mirka ako bi kući doveo stariju devojku.

"Joj, to nikako ne bih volela. Ne mogu da zamislim da moja snajka bude samo malo mlađa od mene. Ne znam kako je Kebi, kako on gleda na to. Volela bih da devojka mog sina bude mlađa od njega ili bar da su isto godište. Ne bih volela ni da mi ćerke u kuću dovedu zetove klince mlađe od sebe. Ali džaba pričati, ko koga sluša? A ni ljubav ne zna za granice, ni za godine."

"Nekad život namesti ono što čovek ne može ni da sanja. Nekad potraju ljubavi kojima su svi predviđali brzu propast, a nekad propadnu one za koje smo se kleli da će trajati do kraja života", kaže Božinovska. Na pitanje da li bismo mogli da očekujemo da se opusti i skine na sceni, pevačica odgovara:

"I kupaći bi mi dobro stajao, ali to je za klinke, a ja neću da se trkam sa njima. Neću ni da brukam decu, da se stide što im je majka poludela pod stare dane", završava Goca.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

(Vestionline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track