(VIDEO) GOCI PUSTA KUĆA: Mirko otišao kod Cece, Jelena kod dečka
Foto: Dragan Kadić

Ljuta pevačica

(VIDEO) GOCI PUSTA KUĆA: Mirko otišao kod Cece, Jelena kod dečka

Stars -
Božinovska se nedavno posvađala sa sinom Mirkom koji je napustio kuću u kojoj su živeli, a potom je isto to uradila i ćerka Jelena

Nakon što se sin Goce Božinovske Mirko Šijan preselio kod Cece Ražnatović, sada je i njena ćerka Jelena Vučković napustila porodični dom.

Podsetimo, Sin Zorana Šijana posvađao se sa majkom i odlučio da napusti kuću u kojoj su živeli zajedno. On je otišao u kući Cece Ražnatović i sa njima čak proslavio slavu Svetog Nikolu i učestvovao u organizaciji proslave.

Samo nekoliko dana kasnije i Gocina ćerka Jelena odlučila je da se preseli kod momka.

Goca se naljutila na ćerku jer se iselila iz porodične kuće u Surčinu i prešla da živi kod dečka u Zemunu. "Jelena se preselila kod Ace i zaista im je u vezi divno. Uživa pored njega. Goca se protivila njenoj odluci jer smatra da joj je još rano za udaju, iako ima trideset godina, i da treba da proživi mladost na pravi način. Njene reči nisu uticale na ćerkinu odluku", rekao je izvor.

Podsetimo, Goca ima troje dece. Jelenu iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, a Zoranu i Mirka iz braka sa tragično nastradalim Zoranom Šijanom.

Božinovska se oduvek hvalila svojom velikom kućom u kojoj je nekoliko puta pravila žurke poput one posle Farme.

http://www.youtube.com/watch?v=5orkAjm_teY
http://www.youtube.com/watch?v=VFIej9s-RtM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track