Ivana Selakov: Kad Lukas prenosi poruku kako droga uništava život, onda to ima smisla!
Foto: Damir Dervišagić

Menjaju svest mladih

Ivana Selakov: Kad Lukas prenosi poruku kako droga uništava život, onda to ima smisla!

Stars -
Aca ne krije da je i sam imao problema sa drogom i često naglašava da mu je ona mnogo naškodila. To je bio jedan od motiva zbog koga je prihvatio da da svoj doprinos u predstavi

Pevačica Ivana Selakov je zajedno s kolegom Acom Lukasom ekranizovala rok baladu koja govori o tome kako porok uništava život dvoje mladih ljudi.

"Od kada smo ušli u priču oko spremanja pesme za predstavu "Ljubav u doba kokaina“ želja nam je bila da prenesemo jednu poruku: droga ne! Danas sve mlađi ljudi postaju poročni, to mora da se spreči", počinje razgovor Ivana Selakov, koja nije krila ni značaj toga što ovu numeru peva baš sa Acom Lukasom.

"Kada Aca prenosi poruku o tome kako poroci mogu da unište život, onda to ima težinu", naglasila je pevačica. Aca ne krije da je i sam imao problema sa drogom i često naglašava da mu je ona mnogo naškodila. To je bio jedan od motiva zbog koga je prihvatio da da svoj doprinos u predstavi.

"Ponosan sam na ovo što smo uradili i jedva čekam da spot izađe kao vrhunac cele priče. Jako smo uticali na mlade", rekao je Aca Lukas u prostorijama Ustanove kulture "Vuk“, gde je ekipa snimala spot.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track