JELENA I IVAN SU U BRAKU 6 GODINA: Otkrili su svima u čemu je njihova TAJNA!
Foto: Damir

Ljubav cveta

JELENA I IVAN SU U BRAKU 6 GODINA: Otkrili su svima u čemu je njihova TAJNA!

Stars -

Ivan i Jelena ispirčali su zašto njihov brak traje i šta je ključ uspeha.

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, pa su otkrili u čemu je tajna.

"Jelena je u našoj porodici čuvar romantike i svih lirskih stvari, a ja to od nje učim na najlepši mogući način. Ja sam praktičar po prirodi i iako sam igrao ulogu romantičara, danas muškarac ne može biti toliko romantičan, važno je da ostane taj viteški duh", otkrio je Ivan.

Jelena se slaže sa suprugom da je ljubav pokretač svega.

"Romantika ne može da se meri, bitno je da ima ljubavi, da se ta ljubav gaji i umnožava. Sve ostalo treba da bude spontano prijatno i da se živi život tako da u svakodnevici ima ljubavi i poštovanja, a onda romantika sama dođe", ispričala je Jelena Tomašević.

Jelena je na muzičko-poetsko veče svog supruga povela njihovu petogodišnju ćerkicu Ninu kojoj je ovo bio prvi put da gleda tatu na sceni. Njih dve su mu sa balkona slale osmehe i emocije.

" Nije mi svejedno zbog Nine, sada me je prvi put gledala jer u svakoj od predstava koje igram postoji deo koji nije prilagođen za nju i ovo je baš bilo za nju i nije mi bilo svejedno. Zamislite, trema od deteta. Posle predstave je došla kod mene u bekstejdž i rekla mi: "Bilo je fenomenalno, znaš, ali malo sam umorna, u ovo vreme spavam. Zamisli, umorne su mi čak i cipele", što će reći teško sam hodala", prepričao nam je ćerkine utiske Ivan.

Aleksandar Jovanović Cile
Aleksandar Jovanović Cile

POGLADAJTE BONUS VIDEO:

JELENU TOMAŠEVIĆ NAPAO KONJ: Evo kao je pevačica BEŽALA koliko je noge nose

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track