MACA SE ZALJUBILA: Srbi su najbolji muškarci, a bila sam sa Hrvatima, Bosancima, Nemcima...
Foto: Dragana Udovičić

Očarana

MACA SE ZALJUBILA: Srbi su najbolji muškarci, a bila sam sa Hrvatima, Bosancima, Nemcima...

Stars -
Meni su Srbi najlepši muškarci. Bila sam i sa Nemcima, Hrvatima, Bosancima, ali su mi Srbi ekstra, rekla je starleta

Senada Nurkić poznata kao Maca Diskrecija završila je svoju potragu za idealnim muškarcem. Bosanska starleta koja se proslavila u rijalitiju “Parovi” je zaljubljena u jednog momka iz Srbije, a upoznali su se na njenom nastupu u Novom Sadu.

Još dok je boravila u luksuznoj vili u Zemunu, Maca je pred kamerama pričala koliko joj se dopadaju naši muškarci, a sada je imala tu sreću da sa jednim uplovi u ljubavnu vezu. Ona ne krije da je veoma srećna, ali ime svog novog dečka ne želi da otkrije."Mnogo sam se zaljubila u jednog dečka iz Srbije. On nije poznat javnosti, pa ne bih da otkrivam njegovo ime, ali je jako skroman i lep. Upoznala sam ga na mom nastupu u Novom Sadu pre nekoliko nedelja. On je crn, situiran, lepo građen i ima 29 godina. Dosta sam vam rekla o njemu", kaže Diskrecija i obašnjava zašto voli momke iz Srbije.

"Meni su Srbi najlepši muškarci. Bila sam i sa Nemcima, Hrvatima, Bosancima, ali su mi Srbi ekstra. Stvarno sam očarana i zaljubljena", kaže Senada.

Pošto nije želela da otkriva previše detalja, od izvora bliskog starleti saznali smo da bi uskoro mogla da se desi i veridba.

"Maca prosto blista otkako ima dečka. Bukvalno ne skida osmeh sa lica i non-stop priča o njemu. Posle njenog nastupa u Novom Sadu oni su počeli da se dopisuju, a zatim su se videli i započeli ljubavnu vezu. Njihov odnos je toliko ozbiljan da će uskoro verovatno doći i do veridbe, ali otom-potom", kaže Macin dobar prijatelj.

Inače, Senada je nedavno snimila i svoju prvu pesmu, koja se zove “Diskretno”. Ona će za nekoliko dana otputovati u Crnu Goru, gde će snimiti i spot, a jedva čeka da publika čuje njenu numeru.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track