MAJA NAPALA STANIJU: Jedva čekam da neko ostavi izmet iza sebe da ideš da čistiš!
Foto: Ps

Rijaliti

MAJA NAPALA STANIJU: Jedva čekam da neko ostavi izmet iza sebe da ideš da čistiš!

Stars -
Ti si već išla do kraja ovde sa nekim tipom koji ima sumnjivu prošlost, on je homoseksualac, nije štedela pevačica Dobrojevićevu

Stanija i Maja Nikolić razmenile su nekoliko žestokih uvreda.

Maja je gazdarica i izabrala je Kristijana Golubovića i Staniju za sluge.

Stanija je iskoristila priliku kako bi pozdravila svoje. "Odmah sam znala da ću prva biti sluga. Mislim da sam joj rak rana i da je veoma ljubomorna. Samim ovim izborom za slugu, ona mene pravi žrtvom.

"Ona zna vrlo dobro ko je Stanija Dobrojević i ima opasan pik na mene. Ovo su tebi pijuni i najjači igrači znaš koga si rekla... Kristijan i ja. A mi smo sluge", pričala je Stanija dok ju je Maja konstantno prekidala i upadala u reč.

"Nikada dosad nisam rekla da su Stanija i Kristijan favoriti. Meni su starlete donji stalež, a pogotovo kad nisu pametne. Ne znam zašto misliš da sam ljubomorna na tebe.. Ja ni sa kim ne flertujem. Ti si već išla do kraja ovde sa nekim tipom koji ima sumnjivu prošlost, da je homoseksualac... Ti si poznata po silikonima... Ako je tvoja guza popularna, ne znam zašto nije onda Tamara, kad je njena najveća", rekla je Maja.

"Anabela je danas čistila izmet, baš me zanima kako će Stanija da očisti izmet, kao sluga. Pozivam odmah onu osobu koja je to uradila, da opet to uradi, da bi Stanija mogla da očisti", kaže gazdarica. Maja je rekla da svi moraju nju da slušaju i da je Stanija nevaspitana i da nema dva grama mozga. "Neću da vređam piliće... Ti si niko i ništa, "no name", siktala je.

Pevačica je pozvala sve da nađu Stanijinu diplomu, dok su ostali ukućani prozivali Staniju da je "jadna" i da je uvek priča svoju tužnu priču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track