Maja Nikolić: Lepa Lukić je masturbirala u rijalitiju!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Isprozivala stariju koleginicu

Maja Nikolić: Lepa Lukić je masturbirala u rijalitiju!

Stars -
Folk pevačica ostala u šoku kada je čula da ju je učesnica „Farme“ vređala u programu, pa joj je poručila da može da baljezga koliko hoće

Maja Nikolić je pred svim farmerima bez imalo stida pogrdno govorila o legendarnoj pevačici Lepi Lukić.Najkontroverznija učesnica „Farme 6“ izjavila je da se njena starija koleginica samozadovoljavala u rijalitiju. Ova izjava šokirala je mnoge, koji nisu mogli da veruju šta Nikolićeva priča o kraljici narodne muzike.

- Lepa Lukić je sa sedamdeset godina masturbirala u rijalitiju - izustila je Maja, čime je ostavila bez teksta ostale učesnike, ali ne i Lepu Lukić, koja mlađoj koleginici nije ostala dužna.

- Ma šta ja imam tu da komentarišem?! Neću ništa da pričam. Znam sve šta je rekla. A smatram da nije važno šta je rečeno, nego ko je rekao. Ta Maja sedi u rijalitiju i baljezga. Ona je poznata po tome da lupa kao maksim po diviziji. Svi je znaju kao nekog ko sve vređa. Eto, nije zaobišla ni mene. Ne pada mi na pamet da je komentarišem, neka tandara šta hoće - rekla nam je Lepa kada smo je pozvali za komentar.(Z. S. R.)

OdlepioKRISTIJAN: ROBIJAĆU ZBOG MAJE NIKOLIĆMaja Nikolić žestoko se posvađala i s Kristijanom Golubovićem. Iako je prvih nekoliko dana govorila da je oduševljena njime, pevačica je promenila ploču, te ga je optužila da ogovara druge učesnike i da mu se oni šlihtaju jer ga se plaše. Tokom žučne rasprave on je pretio pevačici da će zbog nje dobiti 1.000 godina robije u Hagu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja