PEVAČICA NA LEKOVIMA ZBOG SMRTI MUŽA Ella: Sve bih dala da mi se Saša vrati!

Težak gubitak

PEVAČICA NA LEKOVIMA ZBOG SMRTI MUŽA Ella: Sve bih dala da mi se Saša vrati!

Stars -
Danijela Stoiljković teško je podnela gubitak muža, koji je preminuo pošto ju je ostavio u karantin pred ulazak u „Farmu“

Danijela Stoiljković Ella (35) preživljava pakao otkad je saznala da joj je suprug Aleksandar Stoiljković iznenada preminuo od posledice srčanog udara samo deset minuta pošto ju je ostavio u karantinu pred ulazak na „Farmu“.Čim se saznalo da joj je muž preminuo, zaposleni na Pinku odvezli su pevačicu u Novi Sad, gde je identifikovala telo. Od tada ona ne prestaje da plače i konstantno je na tabletama za smirenje, otkriva nam jedan njen prijatelj, koji ne želi da mu se otkriva ime.- Ella ne može da se smiri, stalno govori: „Vrati mi se, Saša, ne ostavljaj me samu s decom“, „Sve bih dala da mi se Saša vrati.“ Niko ne zna kako da je uteši. Od nje se ne odvajaju njeni sinovi. I oni se ne mire s tim da su ostali bez oca. Još su mali za ovakav udarac, stariji kreće u osmi razred, a mlađi u treći, ali su opet snažni da budu uz majku. Oni Elli stalno govore da će joj pomoći i da će biti uz nju. Ne znamo šta će biti s njom i kako će preživeti sahranu - navodi pevačicin prijatelj, koji je sve vreme uz nju, i dodaje:- Molila je da se ne obaveštavaju novinari. Pričala je da ne treba na sahranu da dolaze jer želi u miru da isprati supruga s porodicom. U „Farmu“ neće ulaziti. Inače, nju je muž molio da prihvati taj poziv jer je znao koliko bi joj to pomoglo u karijeri - kaže za Kurir naš izvor.Inače, Ella i Aleksandar su se zabavljali još od 16. godine, a svadbu su pravili kad je ona postala punoletna. On je bio imućan, u Leskovcu ima nekoliko lokala i kafanu, i novac je ulagao u ženinu karijeru. Nije želeo medijski da se eksponira, a Ella je poštovala njegovu odluku, pa su sad mnogi bili iznenađeni da je imala muža.Saša će biti sahranjen u Leskovcu, gde je Ella otputovala juče ujutro.

Brat preminulog pevača NeđeHteo na „Farmu“ zbog bedeDragoje Savanović, brat preminulog pevača Nedeljka Savanovića, poznatog kao Neđo s Manjače, kaže da su svi u porodici zatečeni njegovom smrću. On navodi da je pevačev glavni motiv za ulazak u „Farmu“ bio novac.- Mi potičemo iz vrlo siromašne porodice. Iako se Neđo više od dve decenije bavio pevanjem, od toga se nikad nije obogatio - kaže Dragoje i navodi da njegov brat nije imao jedan bubreg.- Tokom služenja vojnog roka imao je problema s bubrezima, zbog čega je bio primoran da ode na operaciju i tad mu je levi izvađen. Poslednjih dana se žalio na visok pritisak i na kraju ga je izdalo srce - drhtavim glasom završava Dragoje.(N. Z.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track