KOMŠIJE PROGOVORILE O NIKOLI ROKVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI: Ta slika koju ostavlja u javnosti...
Foto: ATA Images

PRISETILI SE I KOLIKO IM JE POMOGAO U KORONI

KOMŠIJE PROGOVORILE O NIKOLI ROKVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI: Ta slika koju ostavlja u javnosti...

Stars -

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova sa svoje troje dece. Čini se da komšije o njima imaju samo reči hvale.

Nikola Rokvić
foto: Printskrin/Instagram

- Iako na Instagramu ljudi uglavnom nisu kao u privatnom životu, Nikola to zapravo jeste. Ta slika koju ostavlja u javnosti je identična onome kakav je među susedima. Kada smo čitali da je hteo da se zamonaši, zapravo smo navijali za to jer on je tako blage naravi da pripada tom svetu. Znam da bi to bilo teško zbog porodice ali eto, sebično smo razmišljali naglas. Mi njega kada sretnemo u prolazu i razmenimo par rečenica, prosto vam dan lepo krene, kaže bračni par koji smo sreli na obližnjoj klupici kako sedi.

Komšije kažu da su i Nikola i njegov brat Marko lepo vaspitani, te da je to zasluga majke Slavice.

Nikola Rokvić
foto: Printskrin/Instagram

- Marinko je bio drugačiji, radio je puno i bio posvećen karijeri. Slavica je uvek bila stub kuće i toliko je lepo vaspitala Nikolu i Marka, da bi trebalo knjigu da napiše pa svi da tako vaspitaju decu. Nikolu često vidim kako šeta decu, daje im da jedu, igra se sa njima a na licu mu se vidi umor. Njegova uloga oca ne trpi zbog karijere. Viđamo celu porodicu i na liturgijama u crkvi, mada su oni mnogo češće posetioci manastira. Bojana mu je velika podrška. On ju je uveo u veru i sada su porodično vrlo pobožni, kaže Danijela koju smo sreli ispred obližnjeg parkića.

- Oni iz zgrade izlaze u svoje dvorište koje je malo ali funkcionalno, uvek ćete ih videti kako sa mališanima šetaju bosi po travi, sade i zalivaju cveće. Deca su im uključena u sve aktivnosti, a Bojana izgleda bolje nego ikad. Ona je od onih žena koje sve postižu. Mislim da nemaju dadilje, niti bilo kakvu vrstu pomoći u kući osim žene koja s vremena na vreme dođi da čisti, objašnjava jedna od komšinica.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen

Stariji gospodin koji se vraćao iz nabavke ima samo reči hvale.

- Nikola često ispred zgrade zasadi drvo, uključen je u sve aktivnosti i uvek spreman da pomogne. Često ga vidim kako rano ujutru ode da trči, taj čovek nikada ne odmara. Mislim da ga nikada nećete videti dokonog. Bojana i on deluju kao da su se našli, iako smo svi sumnjali u to kada je njihova ljubav počela u onom rijalitiju (“Survivor” prim.aut.). Spremamo mu doček kada se vrati sa puta na koji je krenuo peške kako bi pomogao deci. To što radi je veliko i ponosni smo na njega. Kada vam je neko takav komšija, onda i vas inspiriše na dobra dela.

Komšije ne mogu da nahvale gest Nikole Rokvića tokom pandemije.

- Mi smo ovde u zgradama bili zatvoreni i prestrašeni. Niko nije znao šta nas čeka. Međutim, on je pevao u dvorištu. Svi smo tada izlazili na balkone i prozore da ga slušamo, bio je svetla tačka tog perioda. Pomagao je i donosio namirnice starijima koji su se bojali da odu u supermarkete. Uvek je nakon aplauza u osam, koji smo poklanjali medicinskom osoblju, pevao, a i mi smo mu pomagali horski. To je bilo divno, kaže komšinica Dana.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:20

Nikola Rokić na putu do Grčke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track