PEVAČICA OBILAZI PLAŽE: Ćeranićka vija Dašića po Crnoj Gori?
Foto: Dragan Kadić

Ne predaje se

PEVAČICA OBILAZI PLAŽE: Ćeranićka vija Dašića po Crnoj Gori?

Stars -
Kurirov paparaco uhvatio Milenu i drugaricu nekoliko kilometara od njene najveće ljubavi, dok on uživa sa suprugom Marijom i ćerkom Laurom u Budvi
1 / 2 Foto: Dragan Kadić

Milena Ćeranić na Crnogorskom primorju uslikana je u društvu drugarice, dok njen bivši dečko Vladimir Dašić, kako saznajemo, na moru uživa sa suprugom Marijom i ćerkom Laurom.Kurirov paparaco uslikao je pevačicu kako obilazi lokalne plaže, možda baš u nadi da će joj se desiti neki slučajan susret.

Po izrazu lica delovala je neveselo, a možda je samo bila neispavana posle nastupa. U svakom slučaju, nije se lako ni suočiti sa činjenicom da samo nekoliko kilometara dalje njena velika ljubav uživa s porodicom.Ako je verovati upućenima u ljubavni život mlade Kragujevčanke, ona, navodno, još ne odustaje od Dašića, već se i dalje nada da će se on pre ili kasnije odlučiti za nju. Svaki dolazak u Crnu Goru, pa čak i poslovni, nastoji da sakrije od očiju javnosti, a i prijateljima priča kako ove godine neće boraviti na Crnogorskom primorju i da je uplatila letovanje u Turskoj.

Zanimljivo je i to što je ranijih godina Milena obožavala da pozira paparacima, dok se ove sezone totalno povukla u sebe, a foto-objektiv zaobilazi u širokom luku. Tome je verovatno doprinelo prošlogodišnje iskustvo sa sedmom silom, kada ju je jedan nedeljnik uslikao u strasnom zagrljaju s košarkašem ispred stana u kojem su se tajno viđali u Podgorici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track