PROGOVORIO ŽIVKOVIĆKIN DEČKO: Borko otkrio zanimljive detalje veze sa Katarinom!
Foto: Printskrin

Prvi put javno

PROGOVORIO ŽIVKOVIĆKIN DEČKO: Borko otkrio zanimljive detalje veze sa Katarinom!

Stars -

Mladi srpski fudbaler Borko Veselinović već nekoliko nedelja uživa u vezi sa atraktivnom zvezdom "Granda" Katarinom Živković, ali još nema ozbiljne namere.

On želi da sa Kaćom sve ide svojim tokom i spontano, pa da kad shvati da je ona prava devojka za njega, tek onda priču prenesu na viši nivo i upozna je sa svojim sinom Viktorom, kojeg je dobio u braku sa bivšom suprugom Sarom.

Fudbaler Rada je za „Alo!“ rešio da otkrije detalje veze sa Živkovićevom.

"Kaća je zaista super devojka. Lepo nam je, odgovara mi, a šta će se dalje dešavati, ne znam. Mi smo tek na počeku, tek se upoznajemo, ali kad me već pitate za sina, nije ga upoznala. Još je rano za tako nešto", kaže iskreno Veselinović, koji se nedavno razveo.

Na pitanje da li svoju dragu iznenađuje poklonima, fudbaler kaže:

"Nisam Kaći ništa poklonio, iskreno da vam kažem. Ne zato što ne želim, već zato što nisam taj tip, nisam neki romantik. Biće i toga."

Iako Kaću bije glas da voli fudbalere jer su popularni i imućni, njenom partneru ne smeta ta njena etiketa.

"Ne bih to komentarisao. Njena je privatna stvar šta voli i sa kim je bila. Ima ona prošlost, imam je i ja, to je nebitno, bitno je ono što nam se sada dešava - diplomatski nam je rekao Borko i otkrio kako je došlo do poznanstva sa pevačicom "Granda".

"Sasvim slučajno. Našli smo se u istom društvu u jednom kafiću. Upoznao nas je zajednički prijatelj, razmenili smo brojeve i počeli da se viđamo. Idemo na piće, na večere, odlazimo i u klubove. Lepo se provodimo", zaključuje Veselinović.

Inače, sportista je slab na lepe i poznate dame. Prošle godine bio je u vezi sa učesnicom "Velikog brata" Barbarom Šegetin, koju je navodno prevario sa pevačicom i učesnicom "Parova" Natašom Šavijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track