PRVI SUSRET NAKON INCIDENTA: Maja Nikolić se izvinjavala Sari Trajanović
Foto: Damir

Ljubavni trougao

PRVI SUSRET NAKON INCIDENTA: Maja Nikolić se izvinjavala Sari Trajanović

Stars -
Prihvatila sam njeno izvinjenje, šta da se radi, idemo dalje. Pričale smo u nastavku večeri i zaboravile nesuglasice koje smo imale, rekla je manekenka

Maja Nikolić je nedavno izazvala incident kada je manekenku Saru Trajanović prvo polila šampanjcem, a onda i gađala čašom. Sve se to dogodilo zbog Milana, brata pevačice Cece Ražnatović.

Ljubavi trougao je konačno rešio da stavi tačku na sve nesuglasice, pojavivši se za istim stolom na otvaranju kafane u Skadarliji.

U trenutku kada su Milan i Sara ušli u kafanu, Maja je već sedela za njihovim stolom gde je uživala i pila vino sa zlatarom Nebojšom Bojovićem. Kako nije bilo mesta, njih dvoje su morali da sednu za isti sto.

To im nije teško palo jer su čak i ćaskali zajedno, a ovog puta veče je prošlo bez iscidenta.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Milan i ja smo se iznenadili kada smo videli da Maja sedi za stolom gde mi treba da budemo, ali pošto smo civilizovani ljudi nismo pravili probleme. Pružila sam ruku svima pa i njoj, posle čega je ona sela pored mene i izvinila se zbog svega što je prošli put uradila. Rekla mi je da je u tom trenutku bila besna na Milana i da joj je žao što je na mene iskalila bes. Prihvatila sam njeno izvinjenje, šta da se radi, idemo dalje. Pričale smo u nastavku večeri i zaboravile nesuglasice koje smo imale", rekla je Sara.

Maja nije želela da detaljiše o čemu su njih dve pričale, ali tvrdi da sa Milanom nije imala ništa više od prijateljstva.

"Mene stalno spajaju sa ljudima sa kojim sednem da popijem piće. Milan i ja smo drugari, i na otvaranju kafane smo se svi zajedno proveli sjajno. Sa Sarom sam se lepo ispričala, među nama nema netrpeljivosti", rekla je Nikolićeva.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track