RIJALITI NE MOŽE BEZ NJE: Zorica Marković ušla u Farmu

Spremite se za šou

RIJALITI NE MOŽE BEZ NJE: Zorica Marković ušla u Farmu

Stars -
Zorica je prvo trebalo da uđe u rijaliti šou Parovi, ali se na nagovor Željka Mitrovića predomislila i večeras je ušla na Farmu

Pevačica Zorica Marković ušla je na imanje u Lisoviće. Nju je voditelj Ognjen Amidžić najavio posle imanja kao nekoga bez koga se ne može zamisliti nijedna slava.

Podsetimo, Zorica je prvo trebalo da uđe u rijaliti šou Parovi, ali se na nagovor Željka Mitrovića predomislila i umesto u luksuznu vilu u Zemun,večeras je ušla na Farmu.

Farmeri su bili oduševljeni, pevačica se pozdravila sa svima, a ona se najviše oduševila izgledom kuhinje.

"Au što je dobar kredenac", rekla je Zorica. "Svi na jedno mesto, ali Farma je najbolja", prokomentarisala je Markovićeva.

21.50 - Zadruga je poslala pismo. Dragi farmeri, vreme je za igru istine. Ako ne budete radili po pravilima, bićete kažnjeni. Samo možete da postavljate pitanja o farmerima i o događajima na Farmi, a prvi igru započinje Krisitijan".

21.57 - Stanija je otkrila da su se farmeri dogovorili da organizuju Mis farme i da pobedi Maja Nikolić, ali su se muškarci predomislili i glasali za Tamaru. "Ja nisam za Hju Hefnera iz Lisovića", rekla je Maja Nikolić. Ovde postoje klan koji se uvlači u dupe Krisitijanu Gluboviću i klan kuhinje, naše Evrovizijske pobednice, Bojana koja najbolje kuva i ti bi trebalo da budeš mis farme. Ti si donela nivo na ovoj farmi", rekla je Nikolićeva.

"Dobiću srčku",rekla je Bojana.

Stanija je pitala: "Da li je istina da su se ljubili Tamara i Rade", a Tamara je rekla da je jedina istina da nisu. "Mislim da sam najkreativnija, a postoji pet nivoa inteligencije, pa bi trebalo da je merimo, Lepomir Bakić je inteligentniji od mene", ponovo je Maja morala da odgovara na pitanja.

22.09 - Zorica je odgovorila Maji na pitanje da li starleta izigravala žrtvu neodređeno, i rekla da je malo preterala kada je izbačena zbog tuče sa Stanijom. "Nisam se bavila Stanijom. Nisam je udarila, to je bila limenka koja je zakačila njenu kosu. To je bilo i prošlo. To je bio trenutak, očekujte to ovde i ako me opet neko zakači, možda ponovo pogrešim. Nisam tabadžija, ne volim da se bijem, a ako me neko zakači, braniću se. Šta narod mislim o Staniji, mene ne zanima", rekla je Markovićeva. Podsetimo se kako je to izgledalo:

22.30 - Lepomir je rekao da su prostitutke žene koje imaju cenu, objašnjavajući šta su za njega starlete . "Uveli smo to ovde da napravimo starletu u Srbiju kao što je Kim Kardašijan ili Paris Hilton, a onda je to ovde dobilo negativnu kontekst", rekla je Stanija.

"Razlika je što su starlete lepe, mlade i što doprinose rejtingu ovakvog šoua, a prostitutka spava za novac, a što ovoj malograđanskoj zemlji tako misle o starletama", rekla je Stanija, a napali su joj odmah Lepomir i Maja da pljuje po Srbiji.

"Stidiš se srpske zastave. Pljunula si srpski narod", vikala je Maja. "Menu su ljudi zapalili kuću na Kosovu. Meni je loše. Kako te nije samrota", rekao je Lepomir i pokušavajući da izađe iz sobe, ali su ga ostali farmeri zaustavili.

23.00 - Zadruga je farmerima donela piće i bend koji će ih zabaviti i oraspoložiti posle prvih teških dana na imanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track