SILIKONSKA KRALJICA: Nisam prostitutka, imam dokumenta koja to potvrđuju!
Foto: Nebojsa Mandic

Otkrila

SILIKONSKA KRALJICA: Nisam prostitutka, imam dokumenta koja to potvrđuju!

Stars -
Imam pismeni dokaz iz policije da s tim slučajem nemam nikakve veze i uvek ga nosim sa sobom, kaže Tijana
Poznata starleta Tijana Đuričić, je otkrila da sa sobom nosi dokumenta u kojima piše da nije prostitutka, kao i da će u rijalitiju "Farma" reći sve što zna o Kristijanu Goluboviću. Samo što je došla na imanje, ona se našla u sukobu sa žestokim momkom.
"Meni ne može da se desi da me neko povezuje sa prostitucijom jer sam pre rijalitija izvadila dokumenta da nisam prostitutka. Imam pismeni dokaz iz policije da s tim slučajem nemam nikakve veze i uvek ga nosim sa sobom. Nisam prostitutka kao većina ukućanki", rekla je Tijana. Ona je takođe kazala da zna dosta o Kristijanu i da bi trebao da je se pripazi nje.
Foto Nemanja Kostić
Foto Nemanja Kostić
"Kristijana znam vrlo dobro i trebalo bi da me se čuva. Dosta imam informacija o njemu i znam da ono kako se predstavlja uopšte nije tako. Mene nikada ne može da pljuje, ako bude nešto ispričao, vrlo lako ću da mu objasnim neke stvari za koje on nikako ne žel ida izađu u javnost. Tu ima dosta priča iz njegovog kriminalnog života, a i iz onog privatnog. Imam keca u rukavu koga ću iskoristiti ako za to bude potrebe jer on uopšte nije onakav kakvim se prikazuje. Raskrinkaću ga, izneću ceo njegov privatan život i sumnjive poslove kojim se bavio. Radio je razne stvari kako bi došao do para i omogućio sebi bolju budućnost. Tu, naravno, ima krađa i svega", otkrila je silikonska kraljica.
(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track