SPREČILA DA DOĐE U CRNU GORU: Ljupka sa Snup Dogom u Italiji
Foto: Ap, Cile

Zavarali trag

SPREČILA DA DOĐE U CRNU GORU: Ljupka sa Snup Dogom u Italiji

Stars -
Stevićeva svetsku zvezdu upozorila da bi ih u Budvi vrebali paparaci, zbog čega je on rešio da promeni lokaciju i pozvao ju je kod sebe na jahtu.

Ljupka Stević jedva je izdržala mesec dana da se ne vidi sa svetskom zvezdom Kalvinom Brodusom, poznatijim kao Snup Dog, s kojim je nedavno u njegovoj vili u Americi snimila spot za duet „Ole“, pa se sa odmora u Crnoj Gori zaputila kod njega u Italiju.Iako je prvobitno bio dogovor da on nju poseti na Crnogorskom primorju, srpska pevačica ga je zbog paparaca sprečila da dođe u Budvu, pa je slavni reper predložio da mu se ona pridruži na krstarenju.Pored toga što uživaju na jahti, gde se provode danonoćno, nedavno su viđeni zajedno i na njegovom nastupu u diskoteci u blizini San Marina.- Ljupka je oduševljena Snupom, veoma joj prija njegovo društvo. Uspela je da ga nauči nekim srpskim rečima, koje često izgovara, dok je on nju naučio podvodnom ronjenju, čega se ona ranije plašila - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:- Ona mu je rekla da ne dolazi u Crnu Goru, kao što joj je bio obećao, jer ima mnogo novinara, i da je najbolje da se vide negde gde ih neće juriti paparaci. Njemu je bilo svejedno gde će se videti, pa ju je pozvao kod sebe na jahtu. Već pet dana krstare i retko kad svrate do obale. Posete s vremena na vreme i neki restoran, a tokom njegovih nastupa u Italiji ona ga prati. Čak je i pozirala tamošnjim foto-reporterima, koji su komentarisali kako Snup ima lepu devojku - zaključuje naš sagovornik.Kako saznajemo, Ljupka se ove nedelje vraća u Srbiju, ali do kraja avgusta ponovo će se videti sa svojim novim partnerom.(T. D.)

Hapšen na aerodromuSNUP DOG UHVAĆEN S VREĆOM DOLARA

Američki reper Snup Dog zaustavljen je juče na italijanskom aerodromu Lamecija Terme sa 422.000 dolara gotovine. Finansijska policija zaplenila je deo novca zbog kršenja evropskog zakona o borbi protiv pranja novca, koji kaže da se svaka gotovina iznad 10.000 evra mora prijaviti.S obzirom na to da je imao čak četiri koncerta u Italiji, lako je objasnio nadležnima odakle mu tolika količina novca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track