STANIJA TRLJA RUKE: Na romskoj svadbi uzeću 30.000 €!
Foto: Damir Dervišagić

Tezga

STANIJA TRLJA RUKE: Na romskoj svadbi uzeću 30.000 €!

Stars -

Stanija Dobrojević postala je zvezda romskih svadbi. Snežana Ðurišić, Šaban Šaulić, Verica Šerifović i ostali koji nose titulu kraljeva ovakvih veselja dobili su u starleti i novopečenoj pevačici ozbiljnu konkurenciju.

Naime, Stanija je dobila poziv da se uskoro pojavi na jednoj svadbi u Beču kao specijalna gošća. Ona će tamo stati rame uz rame s Darkom Lazićem, Adreanom Čekić, Snežanom Ðurišić i još nekoliko pevača koji su često viđeni na ovakvim događajima.- Kad su pojedini pevači čuli da će nastupiti sa Stanijom, bukvalno su poludeli. Smatraju da njoj na romskim veseljima nije mesto. Neki su zbog nje želeli i da otkažu tezgu jer neće da slušaju kako ona krešti - priča naš izvor.Stanija potvrđuje našu informaciju i kaže da se nada velikom bakšišu.- Čula sam da će biti više od 20 poznatih pevača. Bilo mi je čudno što pored tako velikih imena sa estrade, koja imaju brojne albume, traže i mene da im pevam. Ali, eto, oni žele da se ja pojavim na pola sata ili sat i otpevam svoj repertoar. Posle mene pevači će nastaviti da pevaju. Meni je ta ponuda zanimljiva jer sam čula da samo od bakšiša može da se zaradi do 30. 000 evra - kaže Stanija.

Reagovanja vladara romskih svadbiSnežana ÐurišićLjudi koji plaćaju imaju pravo da zovu koga hoće. Ako budu zadovoljni, zvaće opet, ako ne - neće. Mnogi su bili jednom i nikad više.Nada TopčagićEvo me na Tari, pečem papriku i boli me dupe za estradu. Spremam zimnicu i baš me briga gde će ta mala da peva. Ajde, zdravo.ÐaniPa to zvuči interesantno. Ako dođe, možda uzmemo milione i kamione. Ne znam ko će to da sluša, ali znam da svi hoće da je gledaju.Zlata PetrovićŽelim joj sreću, meni ona ne smeta. Eto, i muzika se menja. Možda ovo što sam rekla nije interesantno, ali je.em mu život, ne mogu da je pljujem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja