OBRATITE PAŽNJU KADA UPLAĆUJETE PUTOVANJA: Pojedine turističke agencije se služe ovim cakama! Evo kako obmanjuju putnike! (FOTO)
Foto: Shutterstock

oprez

OBRATITE PAŽNJU KADA UPLAĆUJETE PUTOVANJA: Pojedine turističke agencije se služe ovim cakama! Evo kako obmanjuju putnike! (FOTO)

Društvo -

Pojedine turističke agencije obmanjuju putnike lažnim reklamama!

Naime, na društvenim mrežama stave jednu cenu potom navedu da je u cenu uključen i izlet, ali ko se malo više udubi i poseti sajt tih agencija onda otkriju da se zapravo taj izlet dodatno plaća.

Na ovu obmanu upozorila je "Efektiva" na društvenim mrežama.

- Turističke agencije varaju! U reklami na Instagramu, agencije ...., kaže da je poseta Padovi u sklopu aranžmana. Međutim, u programu putovanja stoji da se poseta Padovi dodatno naplaćuje kao fakultativni izlet! - navodi se u objavi "Efektive".

turističke agencije, obmana
foto: Printscreen Facebook

Dodaju i da je na to pre nekoliko dana, regularna cena aranžmana bila 55 evra po osobi.

- Par dana pred polazak, istaknuta je akcijska cena od 49 evra, snižena sa 65 evra! Sledi prijava turističkoj inspekciji - dodaje se.

Jedna korisnica dodala je da većina agencija to radi.

- I naša ima ponudu Sarajevo, Višegrad, Trebinje, Mostar i kad uđes u program putovanja piše poseta Mostaru se naplacuje 25 evra - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

02:56

TURIZAM I BEZBEDNOST - Seničić i Karan o putovanjima u ratom zahvaćeni Bliski Istok POSTOJI JEDNO PRAVILO: OČEKUJ NEOČEKIVANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track