PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!
Foto: Printscreen

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!

Stars -
Večerašnja emisija je pokazala nove talente, od kojih su najbolji prošli u drugi krug

Druga sezona muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" pokazala nam je dosta talentovane dece, koja su se pred stručnim žirijem predstavljala u najboljem svetlu. Petočlani žiri je doneo odluku da takmičenje nastave 10 muzičkih talenata. Direktno su prošli: Aleksa, Danilo, Marija, Milutin, Dimitrije i Sanja, a nakon baraža njima su se pridružili Anđela Ercegović, Anđela Graovac, Anđela Petrušić i Amna Alajbegović.

Takmičenje su napustili: Elma, Tijana, Mila, Sanja i Jovan.

Kao i svaka epizoda, tako je i ova izdvojila pojednica koji je rastopio žiri. Među njima se našao mali Danilo, koji se poneo poput šmekera, te je tako sve vreme slao publici poljupce.

Tok emisije:

23:24 Aleksa Vučković – "Red" – 5 glasova - "Kod tebe se desilo suprotno. Počeo si onako onako ali se odlično završilo", primetila je Goca. "U strofama fenomenalno zvučiš, divan glas, bogat, baršunast, lep", dodala je ona. Sa njom se složio Hari. "Imaš toplu boju glasa", rekao je on. Aleksa u jednom bendu radi kovere popularnih pesama, dok u drugom radi autorske pesme.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:16 Amna Alajbegović – "Nobody’s perfect" – 4 glasa - "Odlična si, krenula si u petoj brzini, umesto polako", rekla je Jelena. "Imaš dobar glas, imaš dobre ukrase, daj samo malo artikuliši svoju energiju i to može biti dobro i pukao ti je glas od treme i od vikanja", smatra Jelena. "Od vikanja, iako se nisam podigla sam videla dve žile kako ti vire, toliko si vikala, primetila je Goca. Malo dramiš sada bezveze, ali je ok to", dodao je Hari.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:11 Mila Daković – "Ime moje" – 3 glasa - "Ja bih se podigla da nije bio treći glas. Sigurno bih se podigla, jer zaslužuješ da te čujemo još jednom u baražu", dodala je Jelena. "Imaš muzikalnosti, radi na stabilnosti na kontrolisanju svoga glasa i biće još bolje. Izaberi neku pesmu primereniju tvom glasu. U nekom momentu je bilo na ivici. Molim te, poradi na tim stvarima, zato što mislim da ti to možeš", komentarisala je Jelena. "Daviš se nešto, nikako da isplivaš kako treba da to bude to. To je generalni utisak, ta intonacija i nikako da prodišeš u pesmi", smatra Milan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:47 Danilo Simić – "Jedina" – 5 glasova - "Lepo pevaš. To što si uzbudjen ti tolerišemo, a sledeći put budi faca na sceni, jer si prešarmantan", rekla je Goca. "Nemoj da budeš faca na sceni, ako želiš da publika glasa za tebe", kontrirao je Milan. "Samo sam hteo to da napomenem. Sve je bilo super, ostani kakav jesi. Nije to preglumljeno. To je samo predramatično sve u tebi, dok pevaš, ljudi se saosećaju sa tobom i imaju neki zaštitnički stav prema tebi. Mislim da je to dobro, bolje nego da budeš novi Mateja Vukašinović", da juriš po sceni, savetovao ga je Milan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:40 Marija Šimić " Malo mi za sriću tiba" - 5 glasova - "Sve je nekako uklopljeno, i to kako pevaš i to kako dostojanstveno izgledaš, kao prava mlada dama. Čućeš i sama da sam početak refrena"... zamoila ju je Goca da ponovi refren... "Ovo je opersko pevanje, ja čujem da je ona mogla svašta, da se naježimo", ubacio se Hari. "Divno i čuje se da ćeš ti u ovom takmičenju još mnogo tek da nam pokažeš. Savetujem ti da uzmeš najteže pesme radi mene", oduševljen je bio on. Pošto je napisala da voli muziku Hari Mata Harija, Leontina je predložila da se Hari otvori za matricu svoje pesme

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:33 Anđela Petrušić – "Crno i Belo" – 3 glasa - "Ja bih pre za 4 stolice, recimo. Ona ima jednu lepu kontrolu. Ima i tu estetski neprihvatljivu, vikačku notu", primetila je Leontina. "Krenula je, kao da ne ulazi u pesmu", dodao je Hari. "Tehnički se to kaže autokompresija. To su pikanterije krupnih i najboljih pevača, to ne može svako. Boja tog dole i gore mora biti slična, ne može biti kao pet pevača", objasnio je on detaljno.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:23 Jovan Žutić "Bože, brani je od zla" - 4 glasa - "Baš si lep, imaš fizuru kao Bekam. Kad si tako lep moraš i bolje da pevaš", rekla je Goca. Leontina mu je poručila da za baraž izabere neku lakšu pesmu. "Od sredine si počeo padati. Da si održao kontinuitet to bi bilo to. Malo si ubrljao", rekao je Hari. "Fali tu još za peticu. Mnogo tu treba više energije da to zvuči kako valja", smatra Milan. "Budući da treniraš fudbal 6 godina moraš da imaš veći kapacitet pluća. Padao si a to ne sme da se dešava velikim pevačima", rekla je Jelena. Ona se složila da je Jovan sladak i muzikalan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:14 Elma Sapi - "Jutro" - 3 glasa - Jelena Tomašević kaže da je Elma ispevala visoke tonove ali da ima nezrelu boju glasa. "Tek treba da prođe period kada će glas da ti sazri", rekla je ona. Goca se složila sa Jelenom. "Bila si slatkiš, koji je malo loše pevao. Moraš bolje. U baražu se malo naštimaj i biće super", zaključio je Hari. "Ona vežba i to se čuje. Moraš da budeš malo rasterećenija", posavetovala ju je Leontina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:08 Milutin Leković - "Branim" - 5 glasova - "Muški si pevao, imaš stav. Moraš da vodiš računa o intonaciji, kada praviš ukrase da budu pravilni", rekla je Goca. "Pronađi nekoga ko će poraditi sa tobom na vibratu", posavetovala ga Leontina. Hari smatra da Miltin ima lepu boju glasa. "Verovao sam, pesma je predivna. Naježio sam se", rekao je Hari. Jelena se složila sa kolegama, da je bio odličan, a da treba da poradi samo na vibratu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:00 Anđela Graovac - "When I was your man" - 4 glasa - Milan je prvo dao svoj glas pa ga povukao. "Jako je lepo počela, prvo je falilo malo snage, ali sve mi se svidelo", rekla je Jelena. Goca joj je rekla da malo poradi na glasu, a Hari joj je ukazao na greške. "Nije baš za 5", rekao je pevač. "Ona je pokazala da može dobro da peva ali da može i da pogreši", rekla je Leontina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:52 Dimitirje Đorđević - "Strah me da te volim" - 5 glasova - Marijana mu je čestitala na svih 5. "Ti si tačno otpevao", rekao je Hari Dimitriju koji je inače pavao njegovu pesmu. Goca je primetila da je dečak promukao, te je dodala da je pesam zahtevala više jačine u refrenu. "Jako si talentovan i muzikalan", dodala je ona. "Meni si zanimljiv jer tvoje pevanje i nastup deluju na neku verziju mini klupskog pevača", rekao je Milan. "Kao pojava si interesantan", rekla je Jelena. Ona se složila da je Dimitirje muzikalan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:49 Tijana Đukić - "Ljubav" - 3 glasa - Goca smatra da je dovojčica na dobrom putu za glumu ali ne i za pevanje. "Nijedan kraj nema intonaciju", rekla je ona. Sa njom se složila i Leontina. "Nije bilo ubedljivo", smatra Hari. Milan misli isto kao i njegove kolege, dok Jelena veruje da Tijana može mnogo bolje.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:40 Andrijana Ničić je otpevala pesmu "Naša ljubav" - 3 glasa - "Dosta su fraze ravne, ali ti si slatka i divno je što si došla da te upoznamo", rekla je Jelena. Milan je dodao kako je primetio da je devojčica uplašena. "Dali smo ti šansu da se pokažeš u baražu, saberi se da vidimo šta znaš bez matice", poručila je Goca, a Hari se složio sa kolegama. "Ja sam na momente čula da si otpevala profi, a onda odjednom kao da peva drugo dete", rekla je Leontina, koja je dodala da Andrijana ima kapaciteta samo da treba da vežba.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:31 Sanja Savić se predstavila pesmom "Kao so u moru" - 5 glasova - "Pet minus. Imala si sreće. Nisi bila loša", rekao je Stanković, a Hari je dodao da je prethodna učesnica možda bila čak i bolja. "Lepo si pevala, meni je to 5", rekla je Goca, a Leontina smatra da je Sanjin jedini problem što je htela da da sve od sebe. "Na pojedinom mestu je bilo afiktiranja, ali to se sve da iznivelisati. Meni se ovo dopalo", kaže Jelena.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:24 Prva učesnica se predstavila pesmom Anđela Ercegović "Crazy" - 4 glasa Hari se u poslednjem trenu spustio te je devojčica dobila 4 glasa. "To je moj utisak. Na početku mi je bila bolja, a na kraju mi je bilo falševa", rekao je Hari. Goca je rekla kako joj se dopada kao i da Anđela ima neverovatnu boju glasa. "Valjalo je, ne znam da li je bilo idaelno. Po mom utisku malo monotono", zaključio je Milan. "Meni se mnogo dopalo, boja, stabilnost kojom ona peva", rekla je Jelena kojoj se dopao izbor pesme. "Meni je ovo baš petica", bila je jasna Leontina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:15 Marijana je pozdravila žiri i najavila da će se večeras 15 novih kandidata predstaviti gledaocima.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track