(VIDEO) TORTA OD OBOŽAVATELJKE: Željko Vasić promovisao novu pesmu Kada spavaš!
Foto: PR

Promoviše album Nema dalje

(VIDEO) TORTA OD OBOŽAVATELJKE: Željko Vasić promovisao novu pesmu Kada spavaš!

Stars -
Kadrove novog spota pevač je snimao sa rediteljem Goranom Đukanovićem i za to su izabrali specijalnu destinaciju - Maltu

Željko Vasić promovisao je spot za pesmu "Kada spavaš" koji na najbolji način najavljuje leto i promoviše novi album "Nema dalje".

Kadrove novog spota pevač je snimao sa rediteljem Goranom Đukanovićem i za to su izabrali specijalnu destinaciju - Maltu.

Promocija je bila prilika za druženje sa fanovima i predstavnicima medija, a među obožavaocima Željka Vasića bila je i Kristina Krstić koja godinama prati Željka i njegovu karijeru. Na sebi ima i nekoliko tetovaža sa ispisanim tekstovima Željkovih pesama.

Kristina je po zanimanju poslastičar i na promociju je donela i dve torte, specijalno osmišljene i dizajnirane za njenog omiljenog pevača.

Foto PR
Foto PR

"Sva od sna" je jedna od meni omiljenih Željkovih pesama, a njega sam lično upoznala pred koncert u Sava Centru. Oduševljava me i kao muzičar i kao čovek, veoma je skroman i ne pravi famu oko sebe i toga što je javna ličnost", kaže Kristina koja na rukama ima nekoliko tetovaža na kojima su ispisani naslovi i stihovi Željkovih pesama, ali i njegov autogram.

Foto PR
Foto PR

"Obećala sam mu da se više neću tetovirati. Željko je protivnik tetovaža i prestala sam sa tim", objasnila je.

Željko Vasić je nakon premijernog prikazivanja spota "Kada spavaš" odsvirao i uživo otpevao još neke od svojih hitova. Najvatrenijoj obožavateljki Kristini poklonio je svoje naočare za koje mu je ona odavno rekla da su joj omiljene.

Foto PR
Foto PR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track