Tragedija

Talas progutao Ruskinju u Budvi

Crna Hronika

Autor:

Policiji su u pokušaju da se žena spasi pomagali njeni prijatelji, koji su bili sa njom dok je šetala, ali je sve bilo uzaludno, jer se Ruskinja utopila u velikim talasima

Talasi

PODGORICA - Ruska državljana B.T. stradala je danas u Budvi, kada je veliki talas povukao u more, dok je šetala uskom stazom prema plaži Mogren, saopštila je crnogorska policija.

Pripadnici plovne jedinice budvanske policije pokušali su da spasu Ruskinju iz uzburkanog mora, ali je bilo prekasno, već su samo uspeli da izvuku njeno beživotno telo.

Kako se navodi, policiji su u pokušaju da se žena spasi pomagali njeni prijatelji, koji su bili sa njom dok je šetala, ali je sve bilo uzaludno, jer se Ruskinja utopila u velikim talasima.

Na mestu gde je stradala Ruskinja bilo je istaknuto upozorenje da je zabranjena šetnja, zbog velikih talasa.
Crnogorsko primorje danas je, nakon skoro četiri sušna meseca, zahvatilo veliko nevreme praćeno obilnom kišom i jakim vetrom.

Na području Bokokotorskog zaliva nevreme je uzrokovano niz problema, od plavljenja saobraćajnica, preko odrona do više poplava u podrumskim prostorijama stambenih zgrada u centru Tivta.

 

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde