TUČA U BEČEJU: Sekirom na kafanskog ortaka
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Osumnjičen za krivično delo ubistva u pokušaju

TUČA U BEČEJU: Sekirom na kafanskog ortaka

Crna Hronika -

BEČEJ - U noći između subote i nedelje, dva sata posle ponoći, u jednoj kafani u Bečeju, došlo je do sukoba dvojice prijatelja, koji su zajedno sedeli i pili celo veče.

- Alen P. (37) iz Bečeja i njegov meštanin Slavoljub J. (43), te večeri su sedeli u kafani i pili. Došlo je do svađe, kao što znaju „pijani“, da raspravljaju, Alen u jednom momentu, napušta kafanu, odlazi do kuće i vraća se posle petnestetak minuta sa sekirom u ruci. Odmah prilazi stolu gde je ostavio prijatelja da sedi i zadaje mu jedan udarac sekirom u glavu, nanevši mu ipak lake telesne porede, iako su povrede s leve strane lica.

- Slavoljob je tom prilikom izgubio ravnotežu i svest, te je pao je na pod kafane. Međutim, Alen ne prestaje, veċ sekiriom pono kreće prema Slaovlju, kako bi ga ponovo udario - kaže izvor Kurira.

Međutim, jedan od gostiju kafane Janoš T. (40) takođe iz Bečeja skočio je kako bi oduzeo sekiru Alenu

- Između njih dvojice dolazi do rvanja, Alen ne pušta sekiru, već Janošu nanosi povrede u predelu ruke i glave. Ipak, Janoš uspeva da oduze sekiru i da se udalji od Alena. Motiva posebnog nije bilo, već samo je alkohol u pitanju - dodaje naš izvor.

Alen P. je zadržan, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju i biće danas priveden nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track