7 POVREĐENIH U 5 SAOBRAĆAJKI: U jutrošnjoj nesreći kod Bubanj potoka jedan povređen
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Noć u Beogradu

7 POVREĐENIH U 5 SAOBRAĆAJKI: U jutrošnjoj nesreći kod Bubanj potoka jedan povređen

Beograd -

BEOGRAD - Jutros u 6.59 časova dogodila se saobraćajna nesreća kod Bubanj potoka, u kojoj je, kako je javljeno Hitnoj pomoći, povređena jedna osoba, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da se tokom noći u Beogradu dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povređeno sedam osoba.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 102 puta, od čega 19 na javnom mestu, a za pomoć su se toj službi najviše obraćali bolesnici sa hipertenzijom i asmatičari pred jutro.

foto: Nebojša Mandić

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 19.22 časova na Gazeli, lakše je povređen muškarac star oko 34 godine, koji je prevezen u Urgentni centar U Mirijevskom bulevaru kod broja 74 u 20.15 časova povređene su tri osobe - dečak star 13 godina, dečak star 15 godina i ženska osoba stara oko 35 godina i svi su prevezeni u Urgentni centar.

U 21.28 sati u ulici Laze Simića 34 u Krnjači povređena je ženska osoba stara oko 57 godina, koja je prevezena u Ugrentni centar.

U nesreći koja se dogodila na uglu ulica Maroja Zorana Radosavljevića i Braće Savić u Batajnici lakše je povređena ženska osoba stara oko 22 godine i prevezena je u KBC Zemun.

U 02.22 časova u Svetosavskoj ulici u Zemunu povređena je ženska ososba stara oko 55 godina i prevezena je u KBC Zemun.

Hitna pomoć juče je intervenisala 141 put, od čega 45 puta na javnom mestu, izjavila je Macura i dodala da se tokom jučerašnjeg dana dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo težih povreda, a da su se za pomoć najviše javljali pacijenti sa bolom u gurdima.

(Kurir.ra/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track