SKUPŠTINA SRBIJE: Poslanici o Beogradu na vodi raspravljaju u sredu
Foto: Nebojša Mandić

Leks specijalis

SKUPŠTINA SRBIJE: Poslanici o Beogradu na vodi raspravljaju u sredu

Beograd -
Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i izdavanja građevinske dozvole radi realizacije projekta izgradnje Beograd na vodi, koji je podnela Vlada Srbije, poslednja je tačka dnevnog reda sednice

BEOGRAD - Skupština Srbije počeće novu sednicu 1. aprila kada će na dnevnom redu biti leks specijalis o projektu "Beograd na vodi", saopštio je danas parlament.

Na sednici, koju je za sredu, 1. aprila zakazala predsednica parlamenta Maja Gojković, poslanici će kao prvu tačku razmatrati Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru, koji je podnela Vlada Srbije.

Pred poslanicima će se naći i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva i Predlog autentičnog tumačenja odredbe člana 13 stav 3 tačka 5 Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, koji je podneo skupštinski Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo.

Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i izdavanja građevinske dozvole radi realizacije projekta izgradnje ""Beograd na vodi"", koji je podnela Vlada Srbije, poslednja je tačka dnevnog reda sednice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track