KRLE SE DEFINITIVNO ZGADIO TVITERAŠIMA! Evo šta je napisao o Čedomiru Antiću posle njegove najave da će tužiti Er Srbiju! SRAMOTA!
Foto: Dado Đilas

NEBOJŠA KRSTIĆ OPET "ZABLISTAO"

KRLE SE DEFINITIVNO ZGADIO TVITERAŠIMA! Evo šta je napisao o Čedomiru Antiću posle njegove najave da će tužiti Er Srbiju! SRAMOTA!

Društvo -

Bura oko skandala sa Er Srbijom kada zaposleni u toj avio kompaniji nisu dozvolili sinu našeg poznatog istoričara Čedomiru Antiću koji boluje od autizma da se ukrca na avion se ne smiruje.

Naime polemika oko ovog slučaja danima se vodi i na društvenim mrežama. Komentar koji je posebno izazvao pažnju ali i gnev korisnika Tvitera napisao je marketinški stručnjak Nebojša Krsrtić.

"Ovo sada lagano prelazi u neukusnu samopromociju", napisao je Krstić uz tekst dnevnog lista Danas koji se bavio ovim slučajem i Antićevim obraćanjem javnosti.

Ovo su samo neki od komentara koji su usledili kao reakcija na Krstićev tvit.

Podsetimo, sin istoričara Čedomira Antića, koji boluje od autizma, nije mogao da uđe u avion "Er Srbije", jer su aerodromski supervizor, lekar i menadžerka leta procenili da njegov dugotrajno plakanje može da uznemiri ostale putnike Vid je već tri puta, bez ikakvih problema, avionom putovao do znatno udaljenijih odredišta - Tunisa, Turske i Egipta. Nijedna avio-kompanija mu do sada nije zabranila ulaz u avion, niti je postavljala posebne uslove zbog njegovog stanja. Zato, nezadovoljan ponašanjem osoblja Aerodroma "Nikola Tesla" i kompanije "Er Srbija", dečakov otac, inače naš poznati istoričar, kaže da je rešio da presavije tabak. "Zbog ugrožavanja pravne države i ustavom zagarantovanih prava svih građana Srbije, podneću tužbu protiv Aerodroma i srpske nacionalne avio-kompanije", kaže Antić.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Stiže kraj letnjim vrelinama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track