ANALIZA BEZBEDNOSTI: Stefanović sa predstavnicima Advokatske komore o napadima
Foto: Tanjug

Preventivne policijske akcije

ANALIZA BEZBEDNOSTI: Stefanović sa predstavnicima Advokatske komore o napadima

Društvo -
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa predstavnicima Advokatske komore Beograda i obavestio ih o merama koje policija preduzima u rešavanju napada na advokate, saopšteno je iz MUP.

Tokom sastanka dogovoreno je određivanje kontakt osoba u Upravi kriminalističke policije, kao i Beogradskoj kriminalističkoj policiji, koje će ih izveštavati o napretku istraga, preventivnim akcijama, sa kojima će zajednički moći da analiziraju bezbednost advokata.

Takođe, razmotrena je i mogućnost da se organizuju okrugli stolovi na kojima bi se razgovaralo o jačanju kapaciteta policije u suprotstavljanju svim vidovima kriminala.

Pored predstavnika Advokatske komore Beograda, sastanku su prisustvovali i državni sekretar Jana Ljubičić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić i šef Beogradske kriminalističke policije Dragan Kecman.

Beogradski advokati ranije su najavili da će danas u podne ispred Palate pravde održati protest povodom teškog ranjavanja advokata Vladimira Zreleca 1. decembra na Vračaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track