MINUS 7: Crni vrh najhladniji, najtopliji Zlatibor sa 6 u plusu!
Foto: Beta

Vreme u Srbiji

MINUS 7: Crni vrh najhladniji, najtopliji Zlatibor sa 6 u plusu!

Društvo -
U Timočkoj krajini ima kiše rosulje, pa je zbog mrazeva tokom noći i jutra moguća pojava poledice na kritičnim tačkama poput mostova, podvožnjaka i tunela

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom vrhu gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni.

U Zaječaru su izmerena minus dva, a u Negotinu minus jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najtoplije je na Zlatiboru i u Vranju, gde je izmereno šest i u Nišu gde je temperatura vazduha iznosila pet stepeni.U Beogradu, Kragujevcu i Smederevskoj Palanci izmerena su četiri, a u Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kraljevu, na Kopaoniku, u Kuršumliji i Leskovcu tri stepena.

Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Požegi, Kruševcu, Ćupriji i Dimitrovgradu izmerena su dva, a u Velikom Gradištu i Sjenici jedan stepen. Sneg je na Kopaoniku visok dva centimetra.

Magla kod Sjenice, Kopaonika i Crnog vrha

Sumaglice ima u većini krajeva Srbije, dok magla smanjuje vidljivost i otežava saobraćaj na području Crnog vrha, Sjenice i Kopaonika, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

U Timočkoj krajini ima kiše rosulje, pa je zbog mrazeva tokom noći i jutra moguća pojava poledice na kritičnim tačkama poput mostova, podvožnjaka i tunela. Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, a njegovo pojačanje očekuje se u prvim popodnevnim satima zbog predstojećeg vikenda. Nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana, očekuje se oblačno i u većem delu zemlje suvo vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track