POŽGAJ PONOSAN NA PAROVE: I Tramp je bio u rijalitiju!
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

Bivši socijalista se uporedio s predsednikom Amerike

POŽGAJ PONOSAN NA PAROVE: I Tramp je bio u rijalitiju!

Politika -

Stvar slobode i izbora, ko neće ne mora ni da gleda, a ni da učestvuje. Ja sam bio i to je veliko iskustvo. Na kraju, i Tramp je bio zvezda u rijalitiju

Oni su braća po rijalitiju! Tako bi se ukratko opisao odnos narodnog poslanika SNS Marijana Rističevića i bivšeg socijaliste Aleksandra Požgaja, koji su se na Tviteru međusobno za sve pare ishvalili da su učešćem na „Farmi“ i u „Parovima“ stekli dragoceno iskustvo.U njihovom tvitovanju, u kojem su razmenili poruke kako je dobro biti rijaliti farmer, Požgaj je otišao i korak dalje i svoje učešće uporedio sa rijaliti emisijom američkog predsednika Donalda Trampa.- Stvar slobode i izbora, ko neće, ne mora ni da gleda, a ni da učestvuje. Ja sam bio i to je veliko iskustvo. Na kraju, i Tramp je bio u rijalitiju - napisao je Aleksandar Požgaj.

Marijan Rističević
Marijan Rističević

Na to je Rističević dodao:- Ja sam bio u „Farmi 3“ i pošteno se naradio 112 dana.Požgaj je potom poručio da su njihova nadmetanja u tom rijaliti programu nešto što bi svi trebalo da iskuse.- Ko nije bio učesnik, ne zna kako je u rijalitiju. Svaka čast.Na kraju im je jedan od tviteraša poručio da njima i jeste mesto baš tamo:- Ajte vas dvojica bolje u neki rijaliti.S. Ð.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Gde su i šta rade zaboravljene rijaliti zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track