MINISTARKA MIHAJLOVIĆ UOČI IZBORA ZA PRESTONICU: Volela bih da žena vodi Beograd, ali ne ja
Foto: Fonet

Voli posao u Vladi

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ UOČI IZBORA ZA PRESTONICU: Volela bih da žena vodi Beograd, ali ne ja

Politika -

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da bi volela da na čelu Beograda bude žena.

foto: Fonet/Nenad Đorđević

Na pitanje da li bi pristala da ona bude kandidat SNS na predstojećim gradskim izborima, Mihajlović kaže da ima još dosta posla da uradi u Vladi i da voli taj deo posla.

BEOGRADSKI IZBORI NAJVEROVATNIJE 11. MARTA: Velika mogućnost da kandidat SNS bude Siniša Mali

"Nisam sigurna da bih tako dobra bila u gradu. Ali svakako volela bih da na čelu Beograda bude neka žena", rekla je Mihajlović.

"Bavim se infrastrukturom i čini mi se da sam tu najbolja i da ima još toga da se uradi. Što se tiče imena kandidata, pa mi još ne znamo ni ko će da se pojavi iz opozicije. Hoćemo li imati Vuka Jeremića i Sašu Jankovića ili će oni pobeći kao sa nekih drugih lokalnih izbora? Što se nas tiče mislim da grad ne može nikad da vodi jedna osoba i ne vodi je ni sada", rekla je Mihajlović.

foto: Dado Đilas

Na pitanje da li je Dragan Đilas pretnja kandidatu SNS, Mihajlovićeva kaže da to ne vidi tako i da bi Đilas prvo trebalo da se izvini građanima zbog problema koje je ostavio u gradskom budžetu.

foto: Nebojša Mandić

"Ko ostavi kasu u minusu sutra ne može da bude neko u koga imate poverenja da ponovo vodi grad. Ali vidim i da je Đilasov ulazak u trku mnogo više napravio problem i opoziciji koja ne zna kako da se nosi sa tim", dodaje ona.

(Kurir.rs/Tanjug/Politika/Foto: Fonet/Vlada Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track