ĐUKANOVIĆ PRETI: Zapamtićeš me, Zorana!
Foto: Zorana Jevtić

Napao potpredsednicu vlade

ĐUKANOVIĆ PRETI: Zapamtićeš me, Zorana!

Politika -
Naprednjak umislio da ministarka Mihajlović „ruši premijera Vučića gde stigne“ i da njemu pakuje afere, i to joj nikad neće oprostiti

BEOGRAD - Poslanik SNS Vladimir Ðukanović ponovo je juče žestoko napao ministarku saobraćaja i potpredsednicu SNS Zoranu Mihajlović i zapretio joj da ‚e ga zapamtiti. Zbog paranoje da se pakuju afere protiv njega, on je Mihajlovićevoj poručio da „joj neće zaboraviti“ to što navodno namešta tekstove protiv njega.On ju je optužio i da direktno radi na urušavanju premijera Aleksandra Vučića „gde stigne“, kao i da je to pokazala upravo kroz proslavu Aranđelovdana u hotelu „Hajat“?!Ne smiruje seU emisiji „Dobro jutro s Đukom“, Đukanović, poznatiji kao moler Đuka, optužio je Mihajlovićevu da mu je namestila da je ružno govorio o žrtvama nasilja.- Dotična ministarka je mene namestila da sam neko ko podržava nasilje nad ženama. Govorim o Zorani Mihajlović, da ne bude nikakvih mistifikacija. To što je uradila neću joj zaboraviti, ne pada mi na pamet! Ona namešta afere ljudima u novinama, što inače učestalo radi - u dahu je izgovorio Đukanović.Nije se zaustavio na ovome, već je nastavio sa pretnjama:- Sad ću svaki dan da pričam o njoj! I kako namešta ljude, i kakve bolesne ambicije ima i šta inače radi kada je reč o asfaltiranju puteva u Srbiji, i kako troši novac da slavi krsnu slavu u luksuznom hotelu kao što je „Hajat“. Krsna slava je nešto što se slavi u krugu porodice, a ne u hotelu. Pri tome, valjda se na slavu zovu najbliži prijatelji, a ona je, mrtva hladna, zvala Trilateralu, MMF, Kirbija, a nikoga iz svoje stranke nije ni pozvala - odvalio je Đukanović.O ambicijamaMihajlovićevu je zatim optužio i da ima „velike ambicije, zbog kojih je spremna da uradi sve“.- Za razliku od nje koja ima bolesnu ambiciju da bude predsednik države ili predsednik Vlade, i koja će sve uraditi za tako nešto, ja nemam nikakvu ambiciju i meni ni iz džepa, ni u džep. Ja mogu uvek da razvežem jezik i da pričam u koje sve ambasade ide, kako ogovara svoje kolege, kako uništava tuđe karijere. Ne znam koliko joj se to isplati pošto ima ambiciju da bude predsednik države - nije odustajao Đukanović.Zorana Mihajlović nije htela da komentariše ove napade i pretnje svog stranačkog kolege molera Đuke.

Bez sramaZAŠTITNICI ŽENA SU IDIOTI, SAMO PERU PAREInače, umesto da se pokrije ušima i ćuti, Ðuka, naprednjačka bruka, nastavio je da, po starom, vređa kampanju protiv nasilja nad ženama.- Tvrdim i stojim pri tome da su idioti ti koji su tu kampanju osmislili. Kampanja je idiotska i ničemu ne doprinosi osim da se opere novac iz evropskih fondova. Tačka! I to podvlačim. I ostajem pri tome da su to idioti - odvalio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track