Mihajlovićeva: Ne razmišljamo o rekonstrukciji vlade
Foto: Aleksandar Stojanović

Potpredsednica SNS

Mihajlovićeva: Ne razmišljamo o rekonstrukciji vlade

Politika -
Odgovarajući na pitanja da li će biti rekonstrukcije vlade, kao što to kažu Pajtić i Tadić, Mihajlovićeva je rekla da nije važno šta kažu njih dvojica, već šta kaže najjača stranka u Srbiji, koja "o tome nije pričala"

BEOGRAD - Ne razmišljamo o rekonstrukciji vlade, izjavila je danas potpredsednica SNS Zorana Mihajlović, ističući da su izjave lidera DS i SDS, Bojana Pajtića i Borisa Tadića o rekonstrukciji, odraz njihove želje da budu deo vlade.

Odgovarajući na pitanja novinara da li će biti rekonstrukcije vlade, kao što to kažu Pajtić i Tadić, Mihajlovićeva je rekla da nije važno šta kažu njih dvojica, već šta kaže najjača stranka u Srbiji, koja "o tome nije pričala".

"Te izjave su odraz želje da oni budu deo vlade, a ne da istinski pomognu da se nešto u Srbiji uradi. Ne postoji izjava u kojoj se oni nisu ponudili vladi. Ne znam da li toliko ne mogu da se suzdrže", rekla je Mihajlovićeva novinarima pred otvaranje Međunarodnog sajma građevinarstva.

Mihajlovićeva, koja je potpredsednica vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture, rekla je da se u vladi ozbiljno radi i da se o rekonstrukciji nije pričalo. "Šta pričaju drugi, to je njihova stvar", rekla je Mihajlovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track