POLITIČARI U PANICI: Apel Kurira, ne pokušavajte da pokradete izbore!

Glasanje za predsednika

POLITIČARI U PANICI: Apel Kurira, ne pokušavajte da pokradete izbore!

Politika -

Akcija Kurira u kojoj naši čitaoci i posetioci naše Fejsbuk stranice glasaju za predsednika Srbije napravila je internet revoluciju. Kako je akcija odmicala, interesovanje je poprimilo milionske razmere.

Kako saznajemo, akcija Kurira izazvala je pravu paniku kod pojedinih političara, koji na sve načine pokušavaju da zloupotrebe našu akciju i utiču na ishod glasanja za predsednika Srbije.

Posle prve faze takmičenja, u kojoj je osam kandidata izborilo plasman u polufinale, na noge su podignuti svi stranački aktivisti, kojima je naređeno da otvaraju što više lažnih Fejsbuk profila i na taj način pomognu svom favoritu na glasanju.

Upozoravamo da smo primetili takve pojave i registrovali sve one koji pokušavaju da zloupotrebe akciju glasanja za predsednika Srbije. Obaveštavamo da će isti biti podložni odgovarajućim kosekvencama ukoliko nastave s pokušajem zloupotrebe naše akcije.

Redakcija Kurira

Podsetimo, večeras se održava prvo polufinale, u koje su se plasirali Aleksandar Vučić i Saša Radulović iz grupe A, odnosno Tomislav Nikolić i Boško Obradović iz grupe B. Pravila možete pogledati OVDE.

ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Večeras prvo polufinale - obračun Vučića i Nikolića!

Pogledajte ubrzano kako je prošlo dosadašnje glasanje:

Grupa A

Grupa B:

Grupa C

Grupa D:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track