RADA KAŽE DA JE TAČNO: Tači je pevao "Ko to kaže, ko to laže", ali nije bio pijan!
Foto: Zorana Jevtić

Potvrda iz prve ruke

RADA KAŽE DA JE TAČNO: Tači je pevao "Ko to kaže, ko to laže", ali nije bio pijan!

Politika -
Bilo je to 2000. godine. Tada sam Tačija prvi i poslednji put čula da govori srpski. Počeo je da peva kad smo ušli u Stejt department... Drugi su se smejali, čak i naši Srbi. Meni to nije bilo smešno, priseća se Rada Trajković

BEOGRAD - Bivši komandant OVK i sadašnji šef diplomatije Kosova Hašim Tači pevao je "Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala", ali ne pijan, kaže Rada Trajković.

ŠTO TREZAN MISLI...: Hašim Tači pijan pevao "Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala"!"Bilo je to 2000. kad je delegacija Srba i Albanaca bila u SAD. Tada sam Tačija prvi i poslednji put čula da govori srpski. Počeo je da peva kad smo ušli u Stejt department", kaže Trajković. Ona je objasnila da Tači nije bio pijan, kako neki sada pokušavaju da ga odbrane.

Foto: Fonet/Ljiljana Stojanović
Foto: Fonet/Ljiljana Stojanović

"Drugi su se smejali, čak i naši Srbi. Meni to nije bilo smešno jer se tih dana s Kosova povukla srpska vojska. Tada sam izgubila prijatelja. To je bila Tačijeva provokacija", rekla je Rada Trajković, bivša poslanica Skupštine Kosova, piše Blic.

Prištinski mediji ponovo donose priču o tome da je Hašim Tači, svojevremeno, navodno, u pijanstvu, pevao pesmu "Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track