ŠEŠELJ PALMI: Da li ćeš sa ministarkom da pričaš o seksu?
Foto: Marina Lopičić

Ana Barnabić neiscrpna inspiracija u Skupštini

ŠEŠELJ PALMI: Da li ćeš sa ministarkom da pričaš o seksu?

Politika -

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj ne prestaje s provokacijama u srpskom parlamentu pa je tako reagujući na poziv Dragana Markovića Palme ministarki Ani Brnabić da poseti Jagodinu upitao da li će tema razgovora biti seks.

Naime, lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković najavio je danas da će poslanici te partije, i pored njegovog negativnog stava o homoseksualnim vezama, glasati za izbor Vlade Srbije u kojoj će ministarka biti Ana Brnabić, koja ima takvo seksualno opredeljenje.

PALMA SPUSTIO LOPTU: Ana Brnabić neka dođe u Jagodinu da pričamo!

Nemam lično ništa protiv tih ljudi (LGBT populacije) ako su sposobni i dobro rade svoj posao, ali nikada nećemo podržati gej paradu i legalizaciju homoseksualnih brakova, rekao je Marković na sednici Skupštine Srbije.

- Svi me pitaju, zovu me novinari... kako ću ja sada da glasam za vladu u kojoj je dama LGBT populacije. Mi nemamo ništa protiv toga ta takva dama bude u vladi, ali mi nikada nećemo podržati paradu ponosa i legalizaciju homoseksualnih brakova - istakao je Dragan Marković Palma (JS) u Skupštini Srbije.

On je pozvao damu da poseti Jagodinu.

- Da pričamo... - hteo je da nastavi rečenicu, ali ga je u tome prekinuo Šešelj ubacivši: "Seksu?". Palma je uz smeh nastavio "...o razvoju lokalnih samouprava".

(EPK/Agencije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track