PETROVAC NA MLAVI: Došli da odigraju utakmicu, pa ukrali džak sa loptama
Foto: Profimedia

Vratili tri manje

PETROVAC NA MLAVI: Došli da odigraju utakmicu, pa ukrali džak sa loptama

Srbija -
Milosavljević je kontaktirao trenera Lakića tražeći da vrati džak, koji nije negirao navode, ali je odbio da vrati lopte

Trener Srđan Ilić je u ponedeljak, pripremajući se za trening ekipe ustanovio da nedostaje džak sa ukupno 17 lopti, koji se nosi na svaku utakmicu i o tome odmah obavestio rukovodstvo kluba i direktora Sportske hale.

Kako džak nije pronađen, obaveštena je i Policijska stanica Petrovac i izvršen je uvid u snimke postojećeg video nadzora sportske hale, navodi se u saopštenju ŽRK “Sloga”.

“Na video snimku se jasno vidi da u 21.44h trener ekipe RK „Sinđelić“ iz Beograda Nenad Lakić iz hale izneo džak predao ga pomoćnom treneru Aleksandru Mickoviću, koji ga je odneo u minibus kojim je ova ekipa došla na utakmicu u Petrovac na Mlavi. Takođe, utvrđeno je da gostujuća ekipa nije unela nikakav džak sa loptama kada su ušli u sportsku halu”, kaže još Milosavljević u saopštenju.

Milosavljević je kontaktirao trenera Lakića tražeći da vrati džak, koji nije negirao navode, ali je odbio da vrati lopte. Na kraju je ipak vraćend džak, ali sa 14 lopti, tako da je uvrđeno da nedostaju tri.

(ebranicevo.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track