OVO JE LICE HEROJA: Užičanin se bacio pod kamion da spase devojčicu
Foto: Printscreen FB

Ni sekund nije oklevao

OVO JE LICE HEROJA: Užičanin se bacio pod kamion da spase devojčicu

Srbija -

Prava filmska akcija odigrala se sinoć na ulicama Užica, kada je devojčica krenula da pretrčava ulicu i umalo podletela pod kamion. Momak koji se nalazio sa druge strane ulice je poleteo preko ulice i, kako kažu očevici, spasao je bacivši se na trotoar.

Ime heroja je Miloš Vujić, a kako očevici kažu, on nije ni sekund razmišljao pre nego što se bacio, rizikujući sopstveni život da spase dete.

"Mala devojčica je bila sa ocem koji je nosio njen trotinet u ruci, odjednom mu se dete istrglo iz ruke i potrčalo na pešački prelaz, a odozgo je išao kamion vrlo brzo. Njen otac je samo vrisnuo NE!!!!", pričaju očevici.

Srećom, s druge stane ulice se nalazio baš Miloš, koji je odmah potrčao da spase devojčicu.

"Sa druge strane ulice stajao je jedan dečko, video je šta se dešava i samo se zatrčao i skočio pravo pred kamion, onako u letu je zgrabio devojčicu i pao je sa njom u rukama na trotoar... Sve se završilo kako treba, devojčica je samo plakala, a oboje su prošli nepovređeni. Ljudi su prišli da im pomognu, otac te devojčice se bukvalno sav tresao i plakao", nastavljaju očevici.

U početku niko nije znao ko je tihi heroj Užica, ali se ispostavilo da je upitanju Miloš Vujić, rođeni Užičanin velikog srca.

(24 sata/Ljubica Krstić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track