Naprednjak prebio demokratu

Vladimir Cvijan priveden!

Politika

Autor:

Vladimir Cvijan, funkcioner i kandidat za poslanika SNS, juče se na jednom od biračkih mesta u beogradskoj opštini Zvezdara sukobio s aktivistima DS

vladimir cvijan, Jelena Trivan, slap grupa

Vladimir Cvijan

BEOGRAD - Cvijana privela policija!
Vladimir Cvijan, funkcioner i kandidat za poslanika SNS, juče se na jednom od biračkih mesta u beogradskoj opštini Zvezdara sukobio s aktivistima DS, saznaje Kurir!

Naime, izvor Kurira iz MUP tvrdi da je Cvijan pretukao aktivistu Demokratske stranke i da je zbog svega na kraju morala da interveniše policija, koja ih je privela u stanicu.
- Cvijan je došao i ometao birački proces. Pokušao je da uzme biračke spiskove i ponašao se bahato - rekao je sagovornik Kurira.

Vladimir Cvijan u izjavi za Kurir je potvrdio da je bio na informativnom razgovoru u stanici policije u opštini Zvezdara, ali je negirao da je ikoga pretukao.

- Zvaničan stav daće stranka, ali na delu je izborna krađa širom Srbije. Što se tiče Zvezdare, za to imam dokaze i spiskove. Imam dokaze da su u jednoj privatnoj kući podmićivali Rome sa 3.000 dinara da glasaju za DS. Došao sam da sprečim krađu, a oni su mi tom prilikom pretili nožem. Za načelnika policije na Zvezdari mogu da kažem da je najobičnija pi.ka. Dali smo izjavu i ja i taj iz DS, ali nisu mi mogli ništa jer sam ipak kandidat za poslanika - objasnio je Cvijan, i dodao da se ovakve stvari nisu dešavale ni za vreme Miloševićevog režima.
Do zaključenja ovog broja MUP Srbije se nije oglasio o incidentu.

Od Tadića do SNS i Joce Amsterdama

Vladimir Cvijan inače je bio akter jednog od spektakularnijih političkih transfera iz Demokratske stranke u SNS. Naime, do 2008. godine bio je sekretar Pravnog saveta predsednika Srbije Borisa Tadića, da bi aprila 2010, uz veliku pompu, prešao u tabor Tomislava Nikolića i tvrdio da će objaviti sve što je radio prljavi režim Borisa Tadića i DS. Takođe, pridružio se pravnom timu Joce Amsterdama u procesu za ubistvo vlasnika hrvatskog Nacionala Ive Pukanića.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!