Prikaži najnovije vesti
vladimir cvijan, Jelena Trivan, slap grupa
Naprednjak prebio demokratu

Vladimir Cvijan priveden!

Politika 18

Vladimir Cvijan, funkcioner i kandidat za poslanika SNS, juče se na jednom od biračkih mesta u beogradskoj opštini Zvezdara sukobio s aktivistima DS

BEOGRAD - Cvijana privela policija!
Vladimir Cvijan, funkcioner i kandidat za poslanika SNS, juče se na jednom od biračkih mesta u beogradskoj opštini Zvezdara sukobio s aktivistima DS, saznaje Kurir!

Naime, izvor Kurira iz MUP tvrdi da je Cvijan pretukao aktivistu Demokratske stranke i da je zbog svega na kraju morala da interveniše policija, koja ih je privela u stanicu.
- Cvijan je došao i ometao birački proces. Pokušao je da uzme biračke spiskove i ponašao se bahato - rekao je sagovornik Kurira.

Vladimir Cvijan u izjavi za Kurir je potvrdio da je bio na informativnom razgovoru u stanici policije u opštini Zvezdara, ali je negirao da je ikoga pretukao.

- Zvaničan stav daće stranka, ali na delu je izborna krađa širom Srbije. Što se tiče Zvezdare, za to imam dokaze i spiskove. Imam dokaze da su u jednoj privatnoj kući podmićivali Rome sa 3.000 dinara da glasaju za DS. Došao sam da sprečim krađu, a oni su mi tom prilikom pretili nožem. Za načelnika policije na Zvezdari mogu da kažem da je najobičnija pi.ka. Dali smo izjavu i ja i taj iz DS, ali nisu mi mogli ništa jer sam ipak kandidat za poslanika - objasnio je Cvijan, i dodao da se ovakve stvari nisu dešavale ni za vreme Miloševićevog režima.
Do zaključenja ovog broja MUP Srbije se nije oglasio o incidentu.

Od Tadića do SNS i Joce Amsterdama

Vladimir Cvijan inače je bio akter jednog od spektakularnijih političkih transfera iz Demokratske stranke u SNS. Naime, do 2008. godine bio je sekretar Pravnog saveta predsednika Srbije Borisa Tadića, da bi aprila 2010, uz veliku pompu, prešao u tabor Tomislava Nikolića i tvrdio da će objaviti sve što je radio prljavi režim Borisa Tadića i DS. Takođe, pridružio se pravnom timu Joce Amsterdama u procesu za ubistvo vlasnika hrvatskog Nacionala Ive Pukanića.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir