Naprednjak prebio demokratu

Vladimir Cvijan priveden!

Politika

Autor:

Vladimir Cvijan, funkcioner i kandidat za poslanika SNS, juče se na jednom od biračkih mesta u beogradskoj opštini Zvezdara sukobio s aktivistima DS

vladimir cvijan, Jelena Trivan, slap grupa

Vladimir Cvijan

BEOGRAD - Cvijana privela policija!
Vladimir Cvijan, funkcioner i kandidat za poslanika SNS, juče se na jednom od biračkih mesta u beogradskoj opštini Zvezdara sukobio s aktivistima DS, saznaje Kurir!

Naime, izvor Kurira iz MUP tvrdi da je Cvijan pretukao aktivistu Demokratske stranke i da je zbog svega na kraju morala da interveniše policija, koja ih je privela u stanicu.
- Cvijan je došao i ometao birački proces. Pokušao je da uzme biračke spiskove i ponašao se bahato - rekao je sagovornik Kurira.

Vladimir Cvijan u izjavi za Kurir je potvrdio da je bio na informativnom razgovoru u stanici policije u opštini Zvezdara, ali je negirao da je ikoga pretukao.

- Zvaničan stav daće stranka, ali na delu je izborna krađa širom Srbije. Što se tiče Zvezdare, za to imam dokaze i spiskove. Imam dokaze da su u jednoj privatnoj kući podmićivali Rome sa 3.000 dinara da glasaju za DS. Došao sam da sprečim krađu, a oni su mi tom prilikom pretili nožem. Za načelnika policije na Zvezdari mogu da kažem da je najobičnija pi.ka. Dali smo izjavu i ja i taj iz DS, ali nisu mi mogli ništa jer sam ipak kandidat za poslanika - objasnio je Cvijan, i dodao da se ovakve stvari nisu dešavale ni za vreme Miloševićevog režima.
Do zaključenja ovog broja MUP Srbije se nije oglasio o incidentu.

Od Tadića do SNS i Joce Amsterdama

Vladimir Cvijan inače je bio akter jednog od spektakularnijih političkih transfera iz Demokratske stranke u SNS. Naime, do 2008. godine bio je sekretar Pravnog saveta predsednika Srbije Borisa Tadića, da bi aprila 2010, uz veliku pompu, prešao u tabor Tomislava Nikolića i tvrdio da će objaviti sve što je radio prljavi režim Borisa Tadića i DS. Takođe, pridružio se pravnom timu Joce Amsterdama u procesu za ubistvo vlasnika hrvatskog Nacionala Ive Pukanića.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (8)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • doktor

  doktor

  Slika govori više od reči...

  16 Odgovori 
 • Рајко од Расине

  Рајко од Расине

  Kakav crni komentar, fotka govori dovoljno. A SNS-u čestitka na izboru kandidata!

  6 Odgovori 
 • trta

  trta

  Takvi najprije puknu.Nema taj prodju ni u SNS,jer mora na ovakav način da se dokazuje,jer mu ni oni ne veruju.Vidi i sam da gubi tlo pod nogama,pa zato brzo puca.

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • jasna Jasna

  jasna Jasna

  Tako izgleda besan covek, kome je prevara i lopovluka preko glave, a nemocan je da ista kao pojedinac promeni.

  5 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!