Potvrđeni mandati

VOŽDOVAC: Konstituisana opština, predsednik Skupštine Aleksandar Mirković (SNS)

Beograd

Autor:

Na mesto predsednika SO izabran je sa 45 glasova za, dok je protiv bilo osam odbornika, uglavnom iz DS

BEOGRAD - Potvrđivanjem mandata odbornicima i izborom Aleksandra Mirkovića iz Srpske napredne stranke na mesto predsednika Skupštine opštine Voždovac, danas je konstituisana skupština te beogradske opštine.

Mirković je na mesto predsednika Skupštine opštine izabran sa 45 glasova za, dok je protiv bilo osam odbornika, uglavnom iz Demokratske stranke.

Pored Mirkovića, izabran je i njegov zamenik Milan Rajković iz SNS, koji je do sada obavljao funkciju predsednika Skupštine opštine.

Na konstitutivnoj sednici za sekretara skupštine izabran je Branko Nedeljković iz Demokratske stranke Srbije, a za njegovog zamenika Bojana Radaković iz SNS.

Novoizabrani predsednik voždovačke skupštine rekao je novinarima da očekuje da će do kraja nedelje ili do sredine sledeće sedmice biti poznat kandidat za predsednika te beogradske opštine, kao i da će biti izabran u zakonskom roku.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Dobro se snalazimo s velikim prilivom izbeglica, mi smo najorganizovanija država na njihovom putu Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!