Potvrđeni mandati

VOŽDOVAC: Konstituisana opština, predsednik Skupštine Aleksandar Mirković (SNS)

Beograd

Autor:

Na mesto predsednika SO izabran je sa 45 glasova za, dok je protiv bilo osam odbornika, uglavnom iz DS

BEOGRAD - Potvrđivanjem mandata odbornicima i izborom Aleksandra Mirkovića iz Srpske napredne stranke na mesto predsednika Skupštine opštine Voždovac, danas je konstituisana skupština te beogradske opštine.

Mirković je na mesto predsednika Skupštine opštine izabran sa 45 glasova za, dok je protiv bilo osam odbornika, uglavnom iz Demokratske stranke.

Pored Mirkovića, izabran je i njegov zamenik Milan Rajković iz SNS, koji je do sada obavljao funkciju predsednika Skupštine opštine.

Na konstitutivnoj sednici za sekretara skupštine izabran je Branko Nedeljković iz Demokratske stranke Srbije, a za njegovog zamenika Bojana Radaković iz SNS.

Novoizabrani predsednik voždovačke skupštine rekao je novinarima da očekuje da će do kraja nedelje ili do sredine sledeće sedmice biti poznat kandidat za predsednika te beogradske opštine, kao i da će biti izabran u zakonskom roku.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Poslednji komentar

  • Sonjaaaa

    Sonjaaaa

    E sad sledi mnogo napornog i mukotrpnog rada, da bi se došlo do nule i krenulo ispočetka na Voždovcu. Ali, promenom vlasti makar postoji nada da su došli bolji dani.

    -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!