VUČIĆ: Izbori me ne zanimaju, ali će biti raspisani za 45 do 50 dana
Foto: Nemanja Pančić

Kampanja će trajati desetak dana

VUČIĆ: Izbori me ne zanimaju, ali će biti raspisani za 45 do 50 dana

Politika -
Premijer Aleksandar Vučić rekao je danas da će izbori biti raspisani za 45 do 50 dana, ali da ga izbori trenutno ne zanimaju, te da su njemu lično posao i rezultati važniji od svih izbornih rezultata.

On je ponovio da će kampanja trajati desetak dana, da izbori jesu najbolji način da se reše svi nesporazumi u društvu, ali da je njemu posao najvažniji.

"Od mene danas nema srećnijeg čoveka (povodom otvaranja stanice Prokop) i uopšte ne mogu da razmišljam o izborima", rekao je Vučić, upitan da komentariše izjavu poslanika Vladimira Đukanovića da "stranci neće dozvoliti da Vučić pobedi".

Kako je dodao, njegov je posao da radi, vredno i naporno, i on će to i dalje činiti, a "ko će da se udružuje protiv nas, neka to radi i dalje".

Dodao je da su rezultati važniji od svih izbora, da su važnije skole i bolnice, da je to posao i da je mnogo važniji od izbornih rezultata.

"Neka svi rade svoj posao i neka pobede, ako mogu, to za mene nije problem", naveo je Vučić, a odgovarajući na pitanje koliko je atmosfera u društvu uticala na odluku da se ide na izbore poručio: "Glavni razlog za izbore su naši planovi. Treba da završimo sve poslove do 2020. a naravno da postoji atmosfera u kojoj opozicija kaže da ja nemam legitimitet. I onda su izbori dobri za društvo, pošteno je i demokratski da građani na izborima odluče".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track