RECEPT IZ SREDNJOVEKOVNIH MANASTIRA: Čudotvorni napitak koji ubija sve viruse u organizmu
Foto: Profimedia

Njegovu snagu ne treba potcenjivati

RECEPT IZ SREDNJOVEKOVNIH MANASTIRA: Čudotvorni napitak koji ubija sve viruse u organizmu

Život -
Tonik je antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negative bakterije, ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela

Formula potiče još iz srednjovekovne Evrope iz doba kada su ljudi patili od svih vrsta bolesti i epidemija.Tonik je je zapravo antibiotik koji ubija grampozitivne i gramnegative bakterije.

Ona takođe ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela. Odličan je lek protiv kandide. Ovaj tonik je pomogao mnogima da izleči mnoge virusne, bakterijske, parazitske i gljivične bolesti! .Tajna je u moćnoj kombinaciji kvalitetnih prirodnih i svježih sastojaka!

Napomena:* Možete da nosite rukavice tokom pripreme, pogotovo prilikom rukovanja ljutom paprikom* Budite oprezni, njen miris je veoma jaka, a to može stimulisati sinuse odmah.

Sastojci:

* 700 ml sveže jabukovog sirćeta (uvek koristite organsko)* ¼ šolje sitno seckanog belog luka* ¼ šolje sitno seckanog crnog luka* 2 sveže paprike (biti oprezan sa čišćenjem – nosite rukavice)* rendani đumbira ¼ šolje* 2 kašike narendanog rena*2 kašike kurkuma u ​​prahu ili 2 komada kurkuma korena

Priprema:Pomešajte sve sastojke u činiji, osim sirćeta. Prebacite smesu u teglu. Najbolje je da se 2/3 tegle napuni sastojcima, a ostatak popunite sirćetom. Zatvorite dobro i protreste. Držite teglu na hladnom i suvom mestu 2 nedelje. Promućkajte nekoliko puta dnevno.

Posle 14 dana, stisnuti dobro i procedite tečnost kroz gazu.

Tonik ne treba držati u frižderu.

Ektra savet: Možete ga koristiti u kuhinji - pomešajte sa malo maslinovog ulja i koristite ga kao salatu ili dodatak jelima.

Doziranje:Ne razblažujte u vodi, to će smanjiti efekat.Uzmite 1 kašiku svaki dan da ojačate imuni sistem.Povećavajte količinu svaki dan, maksimum 1 mala šolja dnevno.Ako se borite protiv ozbiljnije bolesti ili infekcije, uzeti 1 kašiku tonika 5-6 puta dnevno.

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

(lijekovitirecepti.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track