(VIDEO) OPASNA BABA: Starica (70) isprebijala vozača autobusa u pokretu!
Foto: Printscreen Youtube

Pogrešila bus

(VIDEO) OPASNA BABA: Starica (70) isprebijala vozača autobusa u pokretu!

Ludi svet -
Ksin Mauzen, je shvatila da je ušla u pogrešan autobus i zahtevala je od vozača da je odmah pusti napolje iako se vozilo nalazilo na prometnom putu

Starica od 70 godina je snimljena kako prebija vozača pošto je ušla u pogrešan autobus. Video snimak ovog incidenta je postao hit na internetu, a penzionerka je kažnjena sa 200 juana (20 funti) i zatvorena je na sedam dana

Ljuta putnica, identifikovana pod imenom Ksin Mauzen, je shvatila da je ušla u pogrešan autobus i zahtevala je od vozača da je odmah pusti napolje iako se vozilo nalazilo na prometnom putu. Pošto je shvatila da njena naredba neće biti poslušana, počela je prvo da udara vrata sa štakama za hodanje. Zatim se dodatno razbesnela i počela da besomučno udara vozača i to dok je autobus bio u pokretu.

Ubrzo vozač je zaustavio vozilo i pozvao policiju.

Međutim, starica nije na tome završila svoje iskaljivanje besa. Ona je izašla iz autobusa i bacila kantu koju je našla na utu na vozača.

Vozač sa crvenim licem je počeo da plače za volanom dok su da putnici tešili.

Policija je ubrzo došla i uhapsila staricu radi dalje istrage, dok je vozač odveden u bolnicu zbog zadobijenih lakših povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track