POZNATI ŽELJNI ČITANJA: Zvonko Bogdan promovisao knjigu Život teče
Foto: Promo

Svratio i Tasovac

POZNATI ŽELJNI ČITANJA: Zvonko Bogdan promovisao knjigu Život teče

Pop kultura -
Knjiga nije ni roman, ni pripovetka ni dramski tekst, to je čuveni Aco Dogančić etno muzikolog skupio, složio i sredio u jednu knjigu sav moj tridesetogodišnji trud, kaže Zvonko
1 / 24 Foto: Promo

BEOGRAD - U prelepom ambijentu hotela “88 ROOMS” u Takovskoj 49, održana je promocija nove knjige legendarnog Zvonka Bogdana, koja nosi naziv “Život teče”.

“Knjiga nije ni roman, ni pripovetka ni dramski tekst, to je čuveni Aco Dogančić etno muzikolog skupio, složio i sredio u jednu knjigu sav moj tridesetogodišnji trud. Da se on nije pojavio, ja ne bih ni znao čime sam se bavio. U knjizi ima preko 130 notiranih pisama, pjesama i pesama. Ništa ne bih mogao da izdvojim kao posebno drago jer mi je sve što se u knjizi nalazi bitno“, rekao je uvek nasmejani Zvonko Bogdan.

Promociju knjige “Život teče” svojim dolaskom podržao je i ministar kulture gospodin Ivan Tasovac, ali i mnogobrojne ličnosti iz javnog života prestonice: slikar Cile Marinković sa suprugom Bebom i ćerkom Danicom, Peca Popović, Marko Nastić, Iskra Brajović, Živojin Petrović, Vesna Čipčić, Dragan Vujić Vujke, Siniša i Aleksandra Ubović, Marko Nastić, Ivana Kukrić, Goga Grubješić, Nemanja Velikić, Tanja Petrović, Ceca Šarić, Slavko Beleslin, Đorđe Kortina, košarkaški menadzer Aco Rašković, Boško Janković, Tamara Paunović, Jelena Gajšek, producent Ljubomir Dorontić, Ivan Tomić, Tamara i Simon DeKarić, fotograf Vladimir Milivojević Boogie koji živi i radi u Njujorku.

Na promociji je bio i Bane Krstić frontmen grupe Garavi Sokak koji je i autor Zvonkove, a ujedno i jedne od najlepših pesama današnjice “Ko te ima taj te nema" i mnogi drugi.

Gosti su se, nakon oficijalnog dela promocije, provodili uz tamburaše kojima se pridružio i sam domaćin večeri otpevavši neke od svojih najvećih hitova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track