CEO SVET ČEKA NOVU PRINCEZU: Princ Hari pokazao Megan na Pipinom venčanju!
Foto: Reuters

Promocija nove devojke

CEO SVET ČEKA NOVU PRINCEZU: Princ Hari pokazao Megan na Pipinom venčanju!

Pop kultura -

Kada 20. maja Pipa Midlton, sestra vojvotkinje od Jorka Kejt Midlton, bude rekla „da“ svom izabraniku Džejmsu Metjuzu, oči celog sveta ipak će biti uprte u mlađeg brata princa Vilijama, nestašnog Harija!

Očekuje se da će upravo tada Hari (31) konačno doći zajedno sa svojom novom devojkom Megan Markl (35) i da će svetski mediji imati prve prave zajedničke fotke ovog para, jer do sada, a Hari i Megan su u vezi od avgusta 2016, niko nije uspeo da uslika princa Harija od Velsa i glumicu iz Los Anđelesa.- Hari i Megan se ludo vole i više nema potrebe za skrivanjem. Princ je dobio pozivnicu za venčanje od Pipe, koja mu je rekla da se podrazumeva da na ceremoniju povede Megan - pišu britanski mediji.Princ i glumica primećeni su prošlog vikenda u šetnji Londonom. Prema rečima svedoka, ispred Harija je išlo obezbeđenje, a on i devojka su bili na pristojnoj distanci, za svaki slučaj ako iza nekog ugla iskoči paparaco. Harija i Megan je dosad jedino uhvatio slučajni prolaznik kamerom svog mobilnog telefona u decembru 2016, kada su njih dvoje izlazili iz jednog restorana u zapadnom Londonu.

Ko je Megan MarklVEĆ BILA U BRAKUMegan Markl rođena je 1981. u Kaliforniji. Najpoznatija je po ulogama u seriji „Suits“ i filmu „Horrible Bosses“. Bila je udata za producenta Trevora Engelsona (40), s kojim se upoznala tokom snimanja filma „Remember me“ 2004. Zabavljali su se šest godina, verili su se 2010, a venčali na Jamajki 10. septembra 2011. Već u avgustu 2013. bili su razvedeni, razlog je, naravno, holivudski - „nepremostive razlike“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track