ĐUZA SE NE DA: Sve ovo me iscrpljuje ali prebrodiću!
Foto: Damir Dervišagić

Hrabar

ĐUZA SE NE DA: Sve ovo me iscrpljuje ali prebrodiću!

Pop kultura -
Glumac se bori za život ali pozitivne misli mu ništa ne može oduzeti. Čeka dan da se oporavi i zaigra u još nekoj predstavi

Bardi srpskog glumišta Vlastimiru Đuzi Stojiljkovića, koji je smešten u Kliniku za infektivne i tropske bolesti društvo pravi supruga Dušanka. Iako je iscrpljen, poverio je da se sada bolje oseća, te da se nada da će pobediti ovu infekciju, sa kojom se bori mesecima.

"Dobro se osećam za sada. Ne pada mi teško to što sam u bolnici, moram, šta ću. Iskreno da vam kažem, umoran sam i sve ovo me mnogo iscrpljuje, ali prebrodiću ja ovo. Mislim da hoću", jedva čujnim glasom nam je rekao popularni Đuza, kojem je cela leva ruka u modricama i podlivima.

"Pao sam, tresnuo sam o pod. Malo me boli, ali je dobro, šta mogu sada", objašnjava glumac kojeg je većina kolega zaboravila.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Retko dođe neko sada. Dolazi Dušanka i samo jedan kolega, ali ne žalim se, nemam ni želju da me neko poseti. Videću ih sve kada ozdravim, valjda će biti predstava u kojima još mogu da glumim", ni u bolničkoj postelji Stojiljkovića ne napušta želja da stane na daske koje život znače.

O izlasku iz bolnice još ne razmišlja, mada mu je, priznaje, mrsko što će morati da se vrati u dom za stara lice, gde je na rehabilitaciji posle moždanog udara koji je preživeo pre pola godine.

"Ko zna kada će me pustiti odavde, ali nije mi dobro u domu. Svaki put kada odem meni je muka i loše se osećam što nisam pored supruge. Voleo bi da sam kod kuće i da sve ovo mogu normalno da prebrodim", iskren je glumac koji nije čuo da njegov kolega Dragan Nikolić takođe bije životnu bitku.

"Nisam čuo da mu je loše, niko mi nije rekao", iznenađen je bio umetnik.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track