(FOTO) ČIST RAČUN, DUGA LJUBAV: Poznati parovi koji su potpisali predbračne ugovore
Foto: AP

Holivudski tračevi

(FOTO) ČIST RAČUN, DUGA LJUBAV: Poznati parovi koji su potpisali predbračne ugovore

Pop kultura -
Pojedine poznate ličnosti su rešile se obezbede svoje brakove, u slučaju da se razvedu od svojih pratnera. Predbračni ugovori u poslednje vreme postali su nezaobilazni jer ona "dok nas smrt ne rastavi" više nema istu težinu. Dokaz je činjenica da svaki treći brak završava razvodom pa mladi parovi ulaze u tu instituciju s većim oprezom.

Dokaz je činjenica da svaki treći brak završava razvodom pa mladi parovi ulaze u tu instituciju s većim oprezom. Bijonse, Kim Kardašijan, Džastin Timberlejk su samo neke od zvezda koje su odlučile da se obezbede na ovaj način

Nikol Kidman i Kit Urban - Ukoliko dođe do razlaza, Nikol će Kitu isplatiti po 640.000 dolara za svaku godinu provedenu u braku. Urban je nekada konzumirao drogu, a ukoliko to ponovo počne da radi njegov ugovor će se smatrati nevažećim.

Foto Printskrin/Jutjub
Foto Printskrin/Jutjub

Bijonse i Džej Zi - Po predbračnom ugovoru poznatog para, pevačica dobija pet miliona dolara "za svako dete koje donese na svet", a u slučaju da dođe do razvoda, dobila bi po milion dolara za svaku godinu braka sa reperom. Ono što je zanimljivo je to da se ne navodi šta bi Džej Ziju pripalo u slučaju rsazlaza.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Džesika Simpson i Toni Romo - Njih dvoje se nikada nisu ni venčali, što je i bio plan, a predbračni ugovor je sastavljen. Prema ovom ugovoru, da su se venčali, Toni bi dobio po 500.000 dolara na svakih pola kilograma koje bi Džesika "nabacila" preko 61 kilograma.

Foto Printskrin/Jutjub
Foto Printskrin/Jutjub

Kim Kardašijan i Kanije Vest - Ukoliko supružnici odluče da se rastanu, Kim će dobijati po milion dolara u periodu od deset godina. Takođe, ona će u tom slučaju zadržati njihovu vilu, poklone koje je dobila od Kanijea, i naravno sav novac koji zarađuje od svog rijalitija, modne kolekcije kao i za i pojavljivanja u javnosti.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Džastin Timberlejk i Džesika Bil - Džastin je ranije bio poznat kao neko ko ne može da se skrasi pored jedne žene, Džesika se osigurala predbračnim ugovorom koji predviđa da joj pevač isplati 500.000 dolara u slučaju da je prevari.

Foto AP
Foto AP

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas - Ukoliko poznati glumac prevari svoju mlađu suprugu, prema predbračnom ugovoru, on će morati da joj isplati 5 miliona dolara, a ako reši da se razvede od nje bez ikakvog povoda za to će joj dati 2,8 miliona.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Celebrity dirt)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track