NAJAVILA VELIKU TURNEJU: Šakira dolazi u Beograd?!
Foto: Profimedia

Atraktivna pevačica provocira

NAJAVILA VELIKU TURNEJU: Šakira dolazi u Beograd?!

Pop kultura -

Kolumbijka pozirala ispred table na kojoj je napisala imena nekoliko država i njihovih prestonica, a među njima je naš glavni grad

Svetska pop zvezda Šakira objavila je fotografiju kojom je nagovestila dolazak u Beograd!Slavna kolumbijska pevačica snimila je selfi ispred table na kojoj je napisala imena nekoliko država i njihovih prestonica, a među njima i naš glavni grad. Spekuliše se da je reč o gradovima koje će Šakira posetiti u okviru nove turneje, koja počinje uskoro. Ukoliko se ispostavi da je to tačno, publika u Srbiji će među prvima čuti uživo njen novi singl „Chantaje“ (Iznuda), koji izlazi sutra.

Šakira je već jednom održala koncert u Beogradu, 9. maja 2011. godine u Kombank areni. Pred 6.000 fanova otpevala je najveće hitove „Whenever wherever“, „I‘m a gypsy“, „Tortura“, „Loca“... Pevačica tada još nije bila u braku sa slavnim fudbalerom Đerarom Pikeom, pa se pretpostavlja da će je on ovaj put pratiti na turneji i doći s njom u srpsku prestonicu. Kolumbijka, koja je sinovima dala srpska imena Milan i Saša, prošle godine je izjavila da bi volela ponovo da poseti Beograd.- Dolazim u Srbiju jer je volim. Ljudi su mnogo dobri i gostoljubivi - rekla je atraktivna pevačica.I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track