OTKRILA DETALJE JEZIVOG NAPADA: Potresna ispovest voditeljke kojoj je dečko bacio kiselinu u lice
Foto: Printscreen

Vratio joj se vid

OTKRILA DETALJE JEZIVOG NAPADA: Potresna ispovest voditeljke kojoj je dečko bacio kiselinu u lice

Pop kultura -

Džesika Notaro (28) italijanska voditeljka i misica, koja je početkom godine doživela strašne povrede nakon što joj je bivši dečko bacio kiselinu u lice, prvi put je za medije ispričala sve detalje strašne nesreće.

Džesika je ispričala da svaki da trpi nesnosne bolove i da agonija ne prestaje.

"Dva meseca sam bila kao u zatvoru. Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da izlazim na sunce, po ceo dan nosim masku a lice me boli sve vreme. Sve pare trošim na lekove. Svakih pola sata moram da stavim kapi u oči i namažem kožu", izjavila je Džesika i napominje da se od nekih stvari nikada neće oporaviti.

(FOTO) BIVŠI DEČKO OSLEPEO VODITELJKU: Bacio joj KISELINU U LICE! Devojka je u TEŠKOM STANJU!

"Čak i ako budem bolje, ožiljci koje nosim na duši ostaće do kraja života. Uvek ću se plašiti da izađem iz kola i hodam do kuće, jer tu scenu ću stalno vrteti u glavi. Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica, i prepoznajem svoj odraz u ogledalu", rekla je Notaro i otkrila kako ju je Tavares napao.

"Verovatno se krio na parkingu, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam da je prislonio plastičnu flašu na moje lice, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene", ispričala je ona i dodala:

"Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše". izjavila je Džesika i dodala da je zahvalna bogu što joj se nekoliko dana posle nesreće, vratio vid.

Inače, Horhe Edson Tavares trenutno je u zatvoru i čeka suđenje.

Dejli mejl

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rane koje nikada neće zarasti: Ove holivudske zvezde su nakon života sa nasilnicima pronašle način da budu srećne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track